Ögonfransar

Xlash ögonfransserum

Det enkla serumet Xlash säljs i en standardstorlek. Det ser bra ut, men är egentligen inte något särskilt. Serumet är framtaget för korta, tunna, skadade och svaga fransar. Effekterna ska komma efter ett par veckors regelbunden användning. Serumet är olämpligt för allergiska personer, eller personer med känslig hy runt ögonen.

Xlash ögonfransserum

Flaskan är inget särskilt, och till och med storleken är standard. Ett par violetta inslag, till exempel logotypen, är det enda som skiljer produkten från andra serum. Serumet är färglöst och halvt flytande, och doften är rätt svag eftersom du använder en så liten mängd av produkten.

Hur fungerar Xlash ögonfransserum?

Xlash marknadsförs som ett serum för ögonfransars tillväxt. De första effekterna ska synas efter 2-3 veckor, och maximala resultat ska uppnås efter 16 veckor. Xlash gör fransarna starkare, längre, och ger dem mer volym. Däremot får vi inga spektakulära resultat. Produkten fungerar snarare som en främjande produkt för svaga ögonfransar. Xlash förser fransarnas rötter med näringsämnen, vilket leder till att fransarna kan växa snabbare.

Applicering

Inte ens appliceringen känns som något nytt. Du måste rengöra ögat och huden omkring det noggrant innan du applicerar produkten. Den tunna borsten underlättar verkligen. Xlash måste appliceras regelbundet för att effekterna ska uppnås. Ett svep med borsten räcker, förutsatt att du tvättat bort allt smink innan. Var försiktig så att serumet inte rinner ner i ögonen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *