Övrigt

Kavitation – en ny metod för att förstöra fettceller

Du behöver inte plastikkirurgi eller fettsugning för att bli av med celluliter. Nu kan du få en perfekt tonad och formad kropp med en ny kavitationsbehandling. Studier har visat att det är ett av de mest effektiva sätten att bryta ner fett. Ultraljudet förstör fettcellerna och separerar dem, så att kroppen kan smälta dem fortare.

När ultraljudet har används kommer den certifierade skönhetsteknikern använda radiofrekvensen. I det här steget masseras huden för att se till att fettet har flyttats och tryckts in i lymfsystemet. Olika metoder för att ta bort celluliterna fokuserar på att avgifta fettcellerna, men fickan finns kvar. Överflödiga kalorier kan leda till att fettet byggs upp på bara ett par dagar.

Med kavitationsmetoden slits det slem som håller ihop fettbubblan isär, och det absorberas av kroppen och sträcks ut. Resultatet är omedelbart. Den här metoden kan användas på alla kroppsdelar, inklusive magen, ryggen, låren och armarna. Specialister säger att gravida och ammande kvinnor inte får genomgå kavitationsbehandlingen. Detsamma gäller de som är under 18, eller som genomgår kemoterapi. Det är viktigt att inse att kavitationsbehandlingen bara behandlar symtomen på våra dåliga vanor. Celluliterna orsakas av skräpmat och bristande motion. Om vi går tillbaka till våra dåliga vanor kommer resultatet inte att vara särskilt länge.

Du måste komma ihåg att ändra din kost: skär ner på skräpmaten, och ät mer frukt och grönsaker. Det är också viktigt att dricka mycket vatten. Uteslut koffein och kryddig mat för att rensa kroppen på toxiner. Våra kroppar är uttorkade, och celluliter är det första tecknet på att något är fel med vårt vattenintag. Om du vill få en fin och tonad kropp måste du träna. Trettio minuter om dagen kanske inte är tillräckligt, och om du vill upprätthålla de otroliga effekterna borde du träna en timme om dagen, fem dagar i veckan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *