Övrigt

Låt oss presentera NANOIL – den bästa oljan för att styla och skydda håret

Hur vet man om håret är svårt att styla? Jo, det kan till exempel stöta ifrån sig vatten och ta lång tid att torka. Eftersom den här sortens hår har svårt att absorbera vatten kan det också vara svårt och ineffektivt att använda stylingprodukter. Detta hår kräver precis omvårdnad.

Det finns flera sorters hår, till exempel statiskt och hår med mycket volym. I den här artikeln ska vi dock fokusera på platt hår. Om håret faller tungt mot axlarna har du förmodligen hår med låg porositet, och vet vilka nackdelar den här sortens hår medför.

Hår med låg porositet – vad innebär det?

Vi avundas kvinnor som har hår med låg porositet – rakt, lent och glansigt. Tyvärr är många av oss omedvetna om de många problem och begränsningar som den här sortens hår innebär. Detta kan till exempel vara att välja rätt hårvårdsprodukt. De flesta produkter har för tjocka sammansättningar som bara tynger ner håret istället för att penetrera det. När de tynger ner håret blir det oljigt mycket snabbare. Därför kan vi inte påstå att det här är effektiv hårvård.

Hår med låg porositet står dessutom emot locktänger. Värmestyling och flera andra produkter fungerar inte så bra. Det är lätt att förvärra hårets skick och öka dess porositet. Det rekommenderas att man skyddar det mot skadliga faktorer och funderar på ett annat sätt att locka fram lockarna. Istället för att kämpa med sitt hår med låg porositet bör man välja en lämplig och noggrant utvalda vegetabilisk olja.

Du behöver inte längre jaga den perfekta produkten!

Säg hejdå till betungande hår!

Det är dags för perfekta lockar och fullständigt skydd!

NANOIL FÖR HÅR MED LÅG POROSITET

Nanoils sammansättning. Vad innehåller produkten? Hur fungerar den?

Nanoil för hår med låg porositet är en av tre versioner. Den är till för hår med fasta fibrer, och därför är oljor som är fulla av mättade fettsyror den huvudsakliga ingrediensen. Vilka oljor innehåller den?

Bland annat en mycket populär kokosolja (som felaktigt används i skadat hår), som vårdar hårets fibrer och skapar ett skyddande lager. Den andra oljan är arganolja – känt som flytande guld eftersom den erbjuder ett naturligt värmeskydd och fungerar som en utmärkt primer innan styling. Den innehåller även ricinolja som främjar hårets tillväxt och naturliga glans. Från Amazonas kommer cupuacusmör, som återfuktar håret och gör det elastiskt. Ett annat smör i produkten är sheasmör, som förhindrar uttorkning.

Cedarolja, från sibirisk tall, är en mycket intressant ingrediens. Den är perfekt för hårbotten – den reglerar pH-värdet, rengör hårbotten, och främjar dess funktioner. Produkten innehåller olja från passionsfrukt (maracuja) – en fantastisk antioxidant som saktar ned hårets åldrandeprocess. Sist men inte minst kommer monoiolja (som stärker lipidlagret) och babassuolja (som underlättar styling och erbjuder kluvna ändar ett permanent skydd).

Men det är inte allt!

Nanoil för hår med låg porositet innehåller sex ingredienser till, som har viktiga funktioner. Två av de innovativa komplexen är intressanta: Kerastim som motverkar håravfall och Baicapil som främjar hårets tillväxt. Produkten har även ett UV-filter som är viktigt för att skydda håret mot solens starka strålar. Den innehåller även panthenol, som ger håret volym. Nanoil för hår med låg porositet har även berikats med två vitaminer. Vitamin A motverkar håravfall. Vitamin E bekämpar fria radikaler som kan försvaga håret.

Det bör också nämnas att Nanoil för hår med låg porositet är den enda produkt som verkar både på hårets yta, inuti dess struktur, och i hårbotten. Det finns ingen annan kosmetisk produkt som är så komplex. Den gör håret vackrare, skyddar det, och stärker hårbottens lipidlager. En frisk hårbotten är lika med livliga rötter och vackert hår.

Nanoils förpackning. Elegant och modern

Man kan inte låta bli att bli berörd av Nanoils hårolja. Nanoil FörpackningHela serien ser mycket elegant ut. Det känns som att man håller i en riktigt lyxig produkt. Nanoil för hår med låg porositet säljs i förpackningar om 100 ml. Den ser större ut, eftersom produkten säljs i en tjock glasflaska. Den enkla flaskan är svart och guldfärgad, och ser mycket imponerande ut. Den glansiga svarta lådan matchar produkten perfekt.

Den effektiva hemligheten i Nanoil för hår med låg porositet ligger i den gyllene, tyngdlösa oljan som absorberas på nolltid. Den ovanliga applikatorn har inget gemensamt med små enkla applikatorer. Den är en mycket bekväm pump som är platt och ganska stor, vilket passar fingrarna perfekt. Därför kan vi enkelt få ut rätt mängd, vilket leder till en snabb och enkel applicering.

Instruktioner för Nanoil hårolja. Du väljer själv!

En annan fördel med Nanoil är appliceringen. Nanoil för hår med låg porositet (och andra versioner) kan användas på flera sätt. Den kan appliceras i såväl hår som hårbotten och produkten flödar av positiva ämnen. Den innehåller inga parabener, silikon eller andra skadliga ämnen, vilket gör att den inte täpper till porer, stör talgkörtlarna, eller orsakar irritation. Nanoil för hår med låg porositet är en perfekt produkt.

Hur och när du applicerar Nanoil är upp till dig. Systematisk applicering är det enda kravet du måste uppfylla. Endast regelbunden applicering av värdefulla näringsämnen kan garantera effekter. Nanoil för hår med låg porositet kan appliceras morgon, kväll, eller till och med mitt på dagen. Den passar för att behandla både vått och tort hår. Du kan använda den före eller efter hårtvätt, före eller efter styling. Det finns hundratals möjligheter, och den perfekta appliceringsmetoden beror helt på dina behov och hur mycket tid du har.

17 Comments “Låt oss presentera NANOIL – den bästa oljan för att styla och skydda håret”

 1. Lisa

  Jag kan bara inte övertyga mig om att olja in håret, jag är orolig att det kommer att överbelasta det ännu mer. Jag kan inte tro att en oljig olja kommer att kunna hantera oljig hårbotten

  Svara
  • Agnes

   den här oljan hjälpte mig mycket. Jag använde olika schampo, hårbottenlotion, sköljningar, men även om de hjälpte var det bara tillfälliga effekter och prblemet återuppträdde snart håret blev van vid produkterna så jag började först använda kokosnötolja

   Svara
 2. Lena99

  Jag älskar sheasmör, det fungerar bra för mitt hår, men nyligen läste jag att hårolja ger bättre resultat när du kombinerar några oljor och så började jag leta efter denna typ av produkt och jag kommer definitivt att gå för denna olja på grund av dess fantastiska ingredienser

  Svara
  • Julia

   mitt hår gillar inte sheasmör så mycket men det är mitt favoritkroppsbalsam!

   Svara
 3. Katja

  Förpackningen är väldigt snygg och elegant men för dyr

  Svara
 4. Petra M

  Att vara systematisk är en mycket svår sak att göra för mig, jag blir lätt avskräckt

  Svara
 5. Johann@

  Jag har oljat mitt hår de senaste två åren och jag applicerade flera olika oljor men hade aldrig den här speciella. Jag vill testa det eftersom jag älskar oljeblandningar, och den här har enorma recensioner

  Svara
 6. Anette27

  ur ingredienserna i kompositionen känner jag till ricinolja, kokosolja och sheasmör, varför jag blev positivt överraskad av nanoils konsistens, det är väldigt lätt och så lätt att applicera, tro mig, jag kämpade varje gång jag ville applicera ricinolja. Så under den senaste månaden har jag använt serumet och just nu kan jag säga att mitt hår ser mycket bättre ut. vad jag vill ha mest är att ha mer hår än nu och jag är verkligen nyfiken på om det kommer att förbättras

  Svara
 7. Fjeril

  Min erfarenhet med ricinolja är inte den bästa, i början var det väldigt svårt att applicera det eftersom det är väldigt klibbigt och då trodde jag att jag aldrig skulle tvätta det. Jag tror att jag shamponerade håret ca 5 gånger

  Svara
 8. Caroline

  Det är så bra att bortsett från oljor (eftersom alla kan blanda oljor) finns det också ytterligare ämnen som kerastim och baicapil

  Svara
 9. Madde87

  enligt mig är det den bästa hårkosmetiken som jag någonsin har använt

  Svara
 10. Amanda

  min vän har samma olja och hon älskar den, jag applicerade den på mitt hår och jag trodde att mitt hår också har låg porositet och det var en katastrof, det såg inte bra ut alls

  Svara
  • Kitty_

   Kanske handlar det om appliceringsmetoden. Ing hårtyper kommer att gynna samma användning. Till exempel, applicera oljor till vått hår fungerar inte alls och detsamma är med över natten olja. Två timmar toppar är svårt, om jag lämnar den längre, ser inte håret heller bra ut.

   Svara
 11. AngelaJ

  Jag använder för närvarande nanoil för hår med hög porositet, mitt mål är att minska porositeten, och låg porositet skulle vara idealiskt. Jag vet att många tjejer lyckades göra det tack vare dessa oljor

  Svara
  • Kajsa

   För närvarande tillämpar jag linfröolja i mitt hår med hög porositet och jag räknar även med att sänka min porositet

   Svara
 12. M_Mus

  Jag var inte så imponerad av oljan, den är ganska bra men jag vet fortfarande inte om jag ska köpa en annan flaska, det finns några andra oljor att testa

  Svara
 13. Annika

  i åratal har jag applicerat ricinolja i min hårbotten och kokosnötolja i mitt hår och det tog alltid tid och ansträngning att göra mitt hår riktigt snyggt. Första gången jag läste om denna olja blev jag så hypad att jag bara beställde det. Det är så bra att det kan appliceras på hårbotten och håret. Jag kan inte vänta!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *