ögon Ögonfransar

Smashbox Lash revival Treatment & Conditioner

Vad skulle du offra för att få längre och tjockare fransar? Jag har offrat mina egna, utan att ens inse det. Jag har alltid drömt om fylliga, långa ögonfransar. Vissa tjejer har tur och har fått dem naturligt, men jag var inte en av dem. Eftersom alla jag kände använde ögonfransförlängningar tänkte jag att det nog skulle passa mig. Jag gjorde förlängningen för exakt ett år sedan.

Jag måste erkänna att de såg fantastiska ut, men med tiden förvandlades min glädje till desperation. Månader passerade och jag såg mina naturliga ögonfransar falla av. Min ögonfranstekniker erbjöd så småningom 1:3-metoden med lätta minkfransar för att få en fylligare effekt. Jag insåg då att mina naturliga fransar var i ett dåligt skick. Jag bar minkfransar i tre veckor, och sedan bestämde jag mig för att sluta komplettera behandlingen. Orden räcker egentligen inte till, men jag måste tala om hur hemska mina fransar såg ut. Jag skyndade mig till sminkbutiken för att få tag i ett ögonfransserum, och det var så jag hittade Smashbox Lash revival Treatment & Conditioner. Jag använde den varje dag, som en mascarabas.

Jag hade förväntat mig fantastiska resultat, och ännu viktigare, att mina fransar skulle växa tillbaka snabbt. Jag kanske var otålig, men jag tyckte inte att Smashbox Lash revival Treatment & Conditioner fungerade överhuvudtaget. Nu vet jag att det inte räcker med att bara borsta fransarna med vilket serum som helst.

Det är viktigt att vårda fransarnas rötter först, så att de kan producera starkare fransar. När jag inte såg något resultat gjorde jag lite efterforskningar, och jag hittade Nanolash. Till skillnad från Smashbox Lash revival Treatment & Conditioner arbetar Nanolash med fransarnas folliklar, och förser dem med vitaminer och mineraler. Nanolash har en liten, spetsig borste som applicerar serumet direkt på den övre franslinjen.

Jag har bara använt Nanolash i två veckor, men jag ser redan att mina fransar växer tillbaka mycket snabbare och att jag har några nya ögonfransar på gång i de glesa områdena. Smashbox Lash revival Treatment & Conditioner kunde inte göra något åt fransarnas tjocklek, och jag är glad att jag bytte ut det mot ett bättre serum.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *