Ögonfransar

Konditionerande Lashcode mascara. Fängslande blick i ett ögonblick

LASHCODE är en innovativ mascara som ger makeup en helt ny mening. Det bryr sig om ögonfransar genom att de ser felfria ut och ger dem en särskild form. Dessutom konditionerar det känsligt hår för att ta fram sin naturliga skönhet. Och det bästa med mascara är att det uppfyller alla ovan nämnda uppgifter samtidigt.

Make-up handlar inte bara om att se perfekt ut till varje pris. Det kom till att förbättra kvinnornas naturliga skönhet, istället för att vara skadliga för ögonfransprocedurer, som falska förlängningar, är det bättre att nå den beprövade lösningen – en mascara. Det är också viktigt att inse att en mascara inte bara bör inrikta sig på att mätta ögonfransarnas naturliga färg, förlänga dem och göra dem mer synliga, men kosmetikan bör släta och leverera ögonfransar med väsentliga närande ingredienser.

SÄKERHETEN AV OTROLIG LOOK

Hemligheten har äntligen avslöjats – vi vet hur du kan förbättra dina ögons utseende på ett subtilt och effektivt sätt. Hemligheten är dold i ett minimalistiskt, mörkt och mycket glamoröst rör av mascara. Kvinnor älskar LASHCODE mascara eftersom det kombinerar två viktiga aspekter av smink.

 1. LASHCODE är den enda mascara vars intensiva pigment är svampade av den bästa kombinationen av förskönande, omhändertagna och ögonfransvaxande accelererande ämnen.
 2. LASHCODE är en mascara med en silikonborste utformad med en exakt effekt i åtanke. Dess elastiska borstar av olika längder anpassar sig till ögonfransar, oavsett storlek eller form.

DEN PERFEKTA MAKEUPEN

LASHCODE ger den bästa lösningen för kvinnor som räknar med felfri och långvarig makeup. Med det svarta pigmentet täcker dess pulverformiga formel varje ögonfrans individuellt. Det maximalt förlänger och tjockar ögonfransar, tack vare vilka ögonen får en vacker definition och varje makeup ser mycket feminin ut. Detta är en mascara som presenterar ögonfransar med önskad färg och form genom att locka dem och lämna håret naturligt elastiskt. Det viktigaste är dock att effekten är maximalt hållbar och är felfri under långa timmar eftersom mascaran är helt flingfri.

Lashcode bästa mascaran på marknaden

LASHCODE förhöjer även de kortaste ögonfransarna som finns i hörnen av ögonen eftersom den exakta staven av silikon och välutvecklade borstvaror når där vanliga borstar inte kan nå. Med en sådan applikator, kommer mascaran inte klumpa ögonfransar. Istället blir håret idealiskt avskilt och kammat. Resultaten är förvånansvärt naturliga med ögonfransarna som är ännu sötare än tidigare.

EFFEKTIV VÅRD

LASHCODE mascara erbjuder en helt nyskapande inställning till ämnet smink. Det föreslår något helt annat och mer än bara den falska ögonfranseffekten. Det ägs av den uppsättning närande substanser tack vare vilken skönhetsprodukten kan regenerera och förstärka ögonfransar alltid när du bär makeup. Vad som har utnyttjats här är en av ögonfransens fysiska egenskaper som kallas sorption, vilket är förmågan hos vårdande ämnen att tränga in i själva ögonen på ögonfransar – deras hårsäckar.

Sammetsformulan för LASHCODE döljer bland annat:

 • Sojashot – extraktet ansvarar för accelererande ögonfransförlängning det fungerar som en stimulerande substans som motverkar åldrande av celler och förstärker ögonfranssäckar tack vare vilka de faller av i mindre mängder och växer sig snabbare.
 • Veteshot – det vegetabiliska extraktet som uppfyller funktionen av regenerativ och närande substans för skull av glatta, elastiska och glänsande ögonfransar.
 • Scutellaria baicalensis – även kallad Baikal skullcap som innehåller värdefulla för flavonoider i håret och har syreegenskaper; det är ett naturligt filter som skyddar ögonfransarna.
 • Pantenol – det är en omtänksam ingrediens som avsevärt förbättrar ögonfransarnas tillstånd och återskapar dem djupt; det upprätthåller fuktigheten på optimal nivå tack vare vilka ögonfransarna blir mer elastiska, mjuka och silkeslila även efter sminkborttagning.
 • Ungdomens vitamin – tokoferol, allmänt känd som vitamin E, är huvudsakligen associerad med anti-oxygeneringsfunktioner och starkt föryngrande verkan.
 • Arginin – naturlig aminosyra vilken uppgift är att förstärka den naturliga lipidbarriären; här används den som en agent som accelererar ögonfrans tillväxt tack vare förmågan att absorbera de aktiva substanserna djupt inuti ögonfransarna snabbare.

19 Comments “Konditionerande Lashcode mascara. Fängslande blick i ett ögonblick”

 1. Sara29

  Det är så SVART färg ser ut.

  Svara
 2. e.lva

  Jag letade efter lite icke-vattentät men långvarig mascara och jag kom över en till artikel om Lashcode och alla åsikter är bra. Är det verkligen så?

  Svara
 3. det-ar-inte-jag

  alla gillar något olika. För mig är det faktiskt bra mascara, mina fransar är superlånga och det är så hållbart. Det varar en stund utan touch-ups. Du måste kontrollera det själv, men jag tycker att det är kosmetika av hög kvalitet.

  Svara
 4. Mariee

  Jag tyckte mest om att ögonfransarna är mjuka när man använder denna mascara. Innan använde jag mascara som gjorde ögonfransarna täta och långa men så styva och jag hade denna känsla att jag måste vara försiktig så att jag inte bryter dem. 🙂

  Svara
 5. Gina23

  ja, det är fantastiskt, jag märkte det efter första gången också, fransarna var typ av ”elastiska”

  Svara
 6. Alexandra

  för att vara uppriktig, har jag aldrig haft bättre mascara och jag testade ganska lite. Det uppfyller alla mina förväntningar: uttrycksfulla ögon, ingen smetning eller flagning, ingen pandaffekt och det torkar inte ut halvvägs genom flaskan.

  Svara
 7. Anke

  Effekten på fransarna är fantastiska, falska fransar ser bara mer naturliga ut.

  Svara
 8. jag heter inte Eva

  falska fransar ser groteska ut, medan detta är ett sätt att föredra naturligt utseende. Det är bättre att ha bra ögonfransserum och en bra mascara än att skada dina ögonfransar med sådana behandlingar

  Svara
 9. Justine17

  Jag har just börjat använda denna mascara men jag vet redan att jag aldrig kommer att byta det för något annat 🙂

  Svara
 10. Martine

  Jag också 🙂 tills nyligen har alla mascara jag behövt några dagar att torka en men och den här var stor från hoppet. Ovanpå det gör det mirakel med mina ögonfransar 🙂

  Svara
 11. Fanny26

  Brilliant borste: även de kortaste ögonfransarna är nu superlånga. Förutom sin elastik och orsakar inga irritationer. Fantastiskt bara fantastiskt

  Svara
 12. Olga

  Har aldrig använt denna mascara men jag tvivlar på att det skulle konditionera mina ögonfransar. Visst kan det mirakulöst tjockna och göra fransar längre men jag tror inte att fransar skulle vilja växa snabbare på någonting.

  Svara
 13. Natalie

  Jag använde det för kort för att säga att fransarna faktiskt är bättre omhändertagna men efter mindre än en månad verkar de starkare och inte så torra och styva. Kanske fungerar dessa konditioneringskomponenter faktiskt.

  Svara
 14. Victoria Voss

  Mascara man måste ha ????

  Svara
 15. Annike

  varje makeup med denna mascara är en konst! 🙂

  Svara
 16. Haxa

  med denna mascara kan du till och med skippa eyeliner helt och hållet eftersom ögat ser fantastiskt ut.

  Svara
 17. Kara_Stina

  Hur är effektiviteten för att jag en gång betalat en förmögenhet för en lyxig mascara och efter 2 månader var den så torr och tjock att det inte längre kunde användas – klumpar på fransar och efter några timmar flagnar det.

  Svara
 18. ule

  Bra till slutet, ingenting händer med det i 6 månaders vardagligt bruk

  Svara
 19. Gabby_F

  så trist att det inte finns några stiftelser som långvariga. Denna mascara behöver inte röras upp en gång under dagen, medan pulver behöver vara två gånger..

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *