Ögonfransar Skönhet

Franslyft Och Lamineringskit – Rankning Av De Bästa Setten För Hemmabruk

Ögonfransar spelar en stor roll för allas utseende. Vackra, återfuktade och böjda fransar definierar ögonen och ger dem djup. För att få till den här effekten bör du använda dig av franslyft och laminering. Vad involverar det? Hur lång tid tar en franslaminering och hur gör man det hemma? Här är de bästa franslyftkitten. 

Franslyft och laminering – vad är det? Hur genomför man det hemma?

Franslyft och lamineringsbehandlingar blir mer och mer populära på skönhetssalonger. Dessa behandlingar går ut på att böja och lyfta de naturliga fransarna samt ge dem näring på samma gång. Detta var förut känt som en franspermanentning. 

Ett franslyft går ut på att lyfta och böja de naturliga fransarna så mycket som möjligt utan att använda en fransböjare. Detta är ett bra alternativ eftersom det är låg risk att skada fransarna. Vad används för behandlingen? För franslyft används speciella produkter för att penetrera hårets struktur, vilket gör det villigare att böja sig, och sedan fixeras effekten. För att forma fransarna används silikonstänger. 

Vad är franslaminering? Denna behandling låter dig ge näring till fransarna, samt fylla i hål och ge dem tjocklek. Allt är tack vare närande ingredienser, där keratin är den viktigaste. 

De bästa franslyftkitten – rankning av 7 kit för hemmabruk

Franslaminering hemma är en process som är mycket enklare än den verkar vid första anblick. Även för fullständiga nybörjare. Särskilt om du väljer rätt franslamineringskit. Rankningen ger sju förslag som fungerar utmärkt för detta ändamål. Vissa av setten används även av professionella kosmetologer. 

1. Nanolash franslyft och lamineringskit

ögonfranslamineringskit hemma nanolash

Ett professionellt franslamineringskit med fullständigt innehåll, näringsrika formulas och till ett rimligt pris. Lash Lift Kit från Nanolash kommer på första plats av en anledning. Det här kittet är en komplett produkt. Det innehåller alla de viktigaste produkterna och accessoarerna. Innehållet låter dig genomföra så mycket som 10 applikationer.

Vad innehåller Lash Lift Kit från Nanolash? Tillverkaren ger dig 10 förpackningar var med aktivator, neutraliserare och keratinbooster. Detta är totalt 30 små påsar. Dessutom får du tre franskammar och tre par silikonstänger i olika storlekar. De går att använda flera gånger och kan trimmas ner till en annan bredd om det behövs. 

Produkternas formula är även värd att nämna. De innehåller först och främst hydrolyserat keratin och lanolin – tack vare dem blir fransarna i mycket bättre skick efter lamineringen, de skyddas även från uttorkning. Produkterna innehåller även olivolja, avokadolja, och druvkärn, kokos och abyssinolja. Silke, arginin och pantenol ger mjukhet, glans och voluminösa fransar. 

2. Fleeky Lashlift Kit

Franslyftkittet från Fleeky kommer i en rosa förpackning och är även ett bra val för personligt bruk. Det innehåller de nödvändiga produkterna och accessoarerna för att genomföra behandlingen. Vilka accessoarer talar vi om då? Du får två par silikonstänger, lim, två fransborstar, fyra applikationspinnar och två kammar. Allt detta får du till ett ganska bra pris. Dock är detta delvis på grund av att settet bara räcker till 2 till 4 applikationer. Om du vill göra fler lamineringar behöver du välja en större och dyrare version, som räcker till 5 till 10 applikationer. 

3. Thuya franslyftkit

Ett ordentligt set som inte bara fungerar bra för ögonfransar. Thuyas produkt låter dig ta hand om dina fransar och ögonbryn samtidigt. Detta är tack vare att tioglykolsyra är huvudingrediensen i Thuyas gelé. 

Settet från Thuya innehåller 3 flaskor med 15 ml i varje – lim, permanentgelé och neutraliserare. Dessutom inkluderar tillverkaren ett par silikonstänger och en trästicka. Efter lamineringen kan du räkna med mörkare, återfuktade, lyfta och böjda ögonfransar i upp till 8 veckor. 

4. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Ett ordentligt gäng accessoarer och formulas som är rika på näringsämnen. Kittet från Miya Lash kan vara ett jättebra val för de som precis startat sin resa inom DIY franslyft och lamineringar. Det här alternativet innehåller många olika accessoarer som är mycket bra och hjälpsamma för din första franslaminering. 

Det här franslyft och lamineringskittet innehåller produkter som är rika på keratin och andra näringsämnen. Som resultat kommer fransarna att vara mer hälsosamma efter behandlingen. De blir mjukare, glansigare och tåligare. Utöver det kommer fransarna att imponera med sitt böj och lyft, som håller i upp till 6 veckor. 

5. Brynlaminering och franslyftkit Protein Reconstruction System Zola

Ett otroligt enkelt kit för att laminera fransarna hemma. Brow&Lash Reconstruction System är annorlunda jämfört med alla andra kit på listan. Tillverkaren har helt struntat i det traditionella tillvägagångssättet man använder i skönhetssalonger för att göra franslyft och lamineringar, och har istället fokuserat på enkelhet. Kittet innehåller inga accessoarer. Det medföljer inga borstar, silikonstänger eller lim, eftersom de är onödiga i det här fallet. Vad får man istället?

Brow&Lash Reconstruction System lyfter fransarna med 3 enkla steg. Det finns en flaska med produkt för varje steg. För att göra processen enklare har produkterna siffror på sig som indikerar vilket steg de ska användas för. Under styling-processen används först Protein Strong Lifting, sedan Protein Fixer, och sist Protein care. 

Det här franslamineringskittet ger dock inte lika intensiva resultat som de andra kitten. Det är för att produkterna appliceras precis som en mascara – med en borste utan att faktiskt böja fransarna. Det är dock fortfarande ett intressant alternativ för kvinnor som vill ha den enklaste lösningen för att förbättra sina utseenden. 

6. Elleebana Lash Lift – franslyft starterkit

Ett superbra val för professionella kosmetologer som förväntar sig kvalitet och en stor mängd applikationer. Lash Lift kit från Elleebana kommer att vara perfekt för kvinnor som arbetar professionellt med fransbehandlingar. Med det här kittet kan man genomföra upp till 60 applikationer. 

Det här kittet innehåller mycket, utöver produkterna får man med silikonstänger, en metallapplikator, samt en foam remover och en borste. Tillverkaren har även skickat med en illustrerad instruktionsmanual. 

När vi ändå talar om kittet från Elleebana, är det värt att nämna att mängden applikationer man kan genomföra hemma är närmare 15. Varför? Jo, för att tillverkaren skickar med 15 små påsar med aktivator och 15 små påsar med neutraliserare. En påse räcker till 4 applikationer, men de måste genomföras direkt efter varandra. Därför är det här ett mycket mer kostnadseffektivt alternativ för professionellt bruk. 

Dessutom har kittet en ganska rejäl prislapp. Detta kan vara ett problem för många kvinnor, och det gör kittet till ett lämpligare val för professionella kosmetologer som kan använda kittet till dess fulla potential. 

7. RefectoCil Eyelash Lift

Ett franslyftkit för hemmabruk som levererar resultat på endast 13 minuter. Produkten från RefectoCil utmärker sig positivt från de andra när det kommer till tiden lamineringen tar. Att behandligen tar under en kvart gör en stor skillnad när man jämför med andra kit. Självklart inkluderar applikationstiden tiden som behövs för att applicera produkterna och förberedelsen inför franslyftbehandlingen. 

När man köper det här settet får man allting man behöver för franslyft och laminering i en förpackning. RefectoCil Eyelash Lift-settet räcker till 36 applikationer. 

Allt innehåll kommer i en stilren sminkväska. I den kommer du att finna Lashperm formula, neutraliserare, lim, franslyftare, samt två miniskålar för kosmetika och två borstar. När du väljer det här kittet kan du räkna med resultat som håller i upp till 6 veckor. 

Franslyft steg för steg – enkel styling hemma

Franslyft och laminering kan enkelt genomföras hemma med rätt kit. Hur gör man exakt? Här kommer instruktioner steg för steg hur man genomför franslyft och laminering. Resultaten kommer att vara så vackra. 

Det är värt att komma ihåg att det kommer att vara mycket enklare att laminera fransarna om alla produkter läggs fram i förväg samt om man använder ett frans-och-brynschampo eller en oljefri sminkremover. Rengör ögonlocken och fransarna noggrant. Välj rätt storlek på silikonstängerna beroende på ögonstorlek, franslängd och böjen du vill ha. Applicera dem på ögonlocken och täck dem med lim. Fransarna ska kammas mot stängerna, medan de noggrant separeras. 

En efter en ska produkterna från kittet appliceras, följ tillverkarens rekommendationer och de tider som specificeras i instruktionsmanualen. Efter du använt alla produkter (som tumregel brukar det finns 2-3 i ett set) räcker det med att ta bort silikonstängerna. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *