Ögonfransar

Neulash ögonfransserum

Serumet Neulash förlänger fransarna och gör dem tjockare, och är ett bra alternativ för kvinnor som behöver ett effektivt ögonfransserum. Det är effektivt men har inga extraordinära egenskaper. Det rekommenderas främst för korta, tunna och glesa ögonfransar. Det silverfärgade serumet Neulash säljs i två storlekar, men priset är definitivt för högt för en produkt som bara ger detta resultat.

Neulash ögonfransserum

Den silverfärgade flaskan fångar blicken. Den är i metall och har svart skrift som ser stilig och originell ut. Flaskan säljs i en vit och blå kartong som påminner lite om en medicinförpackning. Ett serum behöver dock inte vara snyggt, om det bara är effektivt. Det klara serumet säljs i två förpackningar á 3,2 respektive 6 ml. Välj den flaska som passar dina behov.

Hur fungerar Neulash ögonfransserum?

Det välkända serumet Neulash är en av de dyraste produkterna som främjar ögonfransarnas tillväxt. Den mindre dosen räcker i två månader medan den större räcker i fyra. Det är inte imponerande om man jämför med andra serum. De första effekterna ska synas efter några veckor men Neulash lyckas inte leverera resultatet vi förväntade oss för priset. Fransarna blir längre och tjockare, och ser fylligare ut.

Applicering

I förpackningen medföljer en tunn och hård borste som är lättanvänd, förutsatt att vi vet hur den ska användas. Neulash ögonfransserum ska appliceras så nära ögonfransarna som möjligt, på ögonlocken. Appliceringen ska upprepas varje dag, och alltid efter en noggrann sminkborttagning. Detta är obligatoriskt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *