Skönhet

Garanterad Hårvolym i Alltid: Nanoil Hair Volume Enhancer

Vad kan göras för att hålla håret fylligt och samtidigt resistent mot kraftig vind, snö och låga temperaturer? Du måste ge dina härliga hårstrån rätt behandling och hålla rötterna lyfta. De goda nyheterna är att dessa två effekter enkelt kan uppnås i ett enda steg. Du behöver inte ens massa produkter – Nanoil Hair Volume Enhancer fixar rubbet.

Vintern är hård mot håret. Hårstråna hinner knappt hämta andan efter den brännande sommarsolen förrän de plötsligt möter utmaningarna i den nya, kalla årstiden.

Hårvolym – varför är det så svårt att skapa?

En av de främsta orsakerna till slappt hår är seborroiskt eksem. Det kan verka omöjligt att skapa varaktig volym i hår som växer på en fet hårbotten. Trots att du lyckas ge mer kropp till håret tappar det volym efter några timmar i takt med att oljan som produceras av den stressade hårbotten drar ned hårstråna. Och detta problem påverkar både kvinnor med tungt och fint, svagt hår.

En annan bov är dåliga väderförhållanden. Under vintern försvagas hårets tillstånd på grund av den konstanta och oundvikliga exponeringen mot låga temperaturer och iskall luft. Du kan givetvis skydda håret med en mössa, men allt vi sätter på huvudet för att hålla oss varma förstör också våra frisyrer. Hårstrån som plattas till under en huvudbonad blir slappa, livlösa och feta. För att inte nämna faktumet att mössor ofta består av syntetiska material som har en negativ effekt på hårstråna.

Det finns ännu en sak som vissa kvinnor gör för att göra håret fluffigare – de använder produkter som texture powders eller torrschampon. Trots att dessa produkter kan hjälpa till att ge volym på ett ögonblick, finns det en stor nackdel med dem. De tenderar att torka ut hårbotten och håret. Och detta är en genväg till torrt, sprött hår som sabbar dina utsikter för voluminösa frisyrer.

Nanoil Hair Volume Enhancer – styling och vård

För att hantera problem med platt hår, behöver du agera övergripande. Bra schampo, balsam och inpackning kan hjälpa, men dessa måste sköljas ur. Därför är det bättre att välja en volymgivande produkt som också skyddar och ger näring till håret. Nanoils varumärke har precis en sån multi-tasker i sitt sortiment. Det är en volymgivande spray som hanterar flera uppgifter på samma gång, så att du kan skapa fylliga blowouts enkelt.

Denna lättviktiga spray tynger aldrig ned ditt hår. I stället lyfter den rötterna och skapar fyllighet och lätthet i frisyren. Nanoil Hair Volume Enhancer har också förmågan att skydda håret från angrepp och ger det välbehövliga näringsämnen. Vad beror effekterna på?

  • Veteproteiner ansvarar för att stärka håret, förenkla styling och göra det resistent mot frizz.
  • Keratin adderar mer kropp till håret, förbättrar de inre och yttre strukturerna och hanterar ostyriga hårstrån.
  • Pantenol jämnar ut ytterhuden och adderar glans vilket gör håret skyddat och synligt tjockare.

Nanoil Hair Volume Enhancer – volym garanterad

Nanoils spray eliminerar problemet med platta och livlösa frisyrer. Sprayen rekommenderas för alla hårtyper – även superfina och skadade – och lyckas hålla frisyren voluminös när andra produkter misslyckas. Nanoil Hair Volume Enhancer lyfter rötterna vilket ger fantastiska resultat. Spraya bara håret med Nanoils produkt och styla som vanligt.

Nanoil Hair Volume Enhancer

Formulan har utvecklats på ett sätt som minimerar risken med stelhet och torrhet – därför är produkten fri från alkoholer och parabener. I stället för att beröva dina hårstrån på vatten ger Nanoil Hair Volume Enhancer näring och skyddar dem mot UV, kalla temperaturer och höga fuktnivåer. Det är också detta som garanterar spektakulär volym i alla miljöer. Med en enda produkt blir ditt hår jämnare, glänsande och lätt att reda ut. Denna produkt är ditt förstahandsval när du vill få fluffigare hår utan att betala skjortan på extensions.

Denna volymförstärkare och andra stylingsprayer finns tillgängliga på nanoil.se. Läs recensionerna online som skrivits av nöjda kunder och prova på denna multi-tasker till produkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *