Ögonfransar Skönhet

Färgglada, falska ögonfransserum

Falska ögonfransar blir mer och mer populära bland kvinnor i alla åldrar. Tack vare ett rikt val kan de antingen få ögonen att se större ut, eller så kan de vara ett roligt inslag i din sminkning. Under de senaste åren har de långsamt blivit ett grundläggande skönhetsredskap.

Falska ögonfransar – Användbar information

Falska ögonfransar bör appliceras dagen innan du vill använda dem (nyårsafton, bröllop, bal) och enbart av en kvalificerad ögonfranstekniker. Applicera inte ögonfransarna själv, eftersom resultatet kan bli långt från det önskade.

Hur applicerar man falska ögonfransar, och hur tar man av dem?

Området kring ögonen måste vara rent och torrt. Du kan först kamma ögonfransarna med mascara, men sedan måste du vänta på att mascaran torkar helt innan du applicerar de falska fransarna. Ett par falska fransar har en viss standardbredd, så det är viktigt att mäta dem mot ögat och skära ner till rätt storlek. Det speciella lim som medföljer fransarna måste appliceras på ögonfranskanten. Skönhetsteknikern måste vänta på att limmet får rätt tjockhet, och sedan applicera det på dina ögonfransar med hjälp av en pincett. Oroa dig inte om limmet är vitt och synligt, det blir transparent efter bara någon minut. Försök att inte blinka förrän limmet torkat och kan hålla uppe de falska ögonfransarna. För ett mer naturligt utseende rekommenderar vi att täcka alla ögonfransar med ett tunt lager mascara, samma mascara som du använde tidigare.

1:1-appliceringen är helt annorlunda. Skönhetsteknikern doppar en individuell ögonfrans i limmet och limmar sedan fast den på din naturliga ögonfrans. Denna metod tar lång tid, men är mer naturlig och långvarig. Om du vill slippa falska ögonfransar eller ögonfransförlängningar bör du besöka skönhetssalongen igen. Ögonfranstekniker kommer att använda en speciell rengöringsprodukt som löser upp limmet utan att skada det känsliga området runt ögat. Ögonfransförlängningar måste alltid tas bort av en utbildad skönhetstekniker. Om du drar i dem kommer du dra ut dina naturliga ögonfransar samtidigt. Om du inte har tid att besöka skönhetssalonger är det bättre att investera dina pengar i ett bra ögonfransserum, som Nanolash. På bara fyra veckor kommer dina ögonfransar bli mycket längre och tjockare. Nanolash är det enda serum på marknaden som gör ögonfransarna mörkare innan behandlingen påbörjas. Appliceringen är mycket enkel och snabb. Applicera lite serum direkt på ögonfranslinjen med hjälp av en speciell liten borste. Det är viktigt att använda Nanolash varje kväll, helst innan du går och lägger dig. Se till att huden är fri från smink och krämer. De naturliga ingredienserna, vitaminerna och mineralerna stärker ögonfransarnas folliklar, vilket gör att ögonfransarna blir mycket längre och tjockare.

Färgglada, falska ögonfransar

Fler och fler kvinnor letar efter ett alternativ till klassiska, svarta, falska ögonfransar. Tillverkaren skapar flera set ögonfransar i olika längder, tjocklekar, former och färger. Ögonsminkningen kan matcha ditt humör. De mest populära falska ögonfransarna är lila, gröna, röda och gyllene. Om du inte kan bestämma dig och välja en enda färg kan du välja blandade ögonfransar (två olika färger). Vill du inte riktigt detta, men är du ändå trött på svarta falska fransar? Nu kan du hitta särskilda set som är 80 % svarta men har vissa ögonfransar i olika färger. Om dina ögon till exempel är gröna och du väljer ett par med några lila ögonfransar kommer ögonen att stå ut. För extra speciella tillfällen, till exempel en karneval, kan du välja falska ögonfransar som består av ett par färgglada fjädrar.

Korrigerande falska ögonfransar

Även fast namnet kanske låter obehagligt finns det inget att oroa sig för. Med hjälp av rätt par falska ögonfransar kan vi helt ändra på ögonens form. Vi kan även dölja eller minimera hängande ögonlock eller ögon som är för breda eller för smala. Om du har små ögon och vill att de ska se större ut kan du använda speciella falska ögonfransar, med rätt böjning och form. Var inte rädd för att experimentera med falska ögonfransar. Om du behöver råd kan du alltid ta hjälp av en lokal ögonfranstekniker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *