Hud Skönhet

Vad gör Nanoil Castor Oil så populär?

Ricinus communis är latin för ricinbönan – en växt från vilken ricinoljan extraheras. Oljan har varit känd länge, men upplever idag en renässans. Den används för att förbättra hud, hår, ögonfransar, ögonbryn och naglar. Den har läkande och vårdande egenskaper, vilket gör den så populär som ingrediens i flera skönhetsprodukter. Nanoil Castor Oil är för närvarande den bästa ricinoljan på marknaden. Den är kallpressad, oraffinerad och 100% organisk. Den har en lättare formula än andra oljor av samma slag, den absorberas fort och lämnar inte efter sig en fet beläggning.

Ricinolja användes tidigare som ett laxerande medel. Idag används den i produktionen av kosmetika, krämer, lotions och andra skönhetsprodukter.

Hur fungerar ricinolja?

Ricinolja är perfekt för ansiktsvård eftersom den har antibakteriella och svampdödande egenskaper. Den hjälper att bekämpa akne och andra hudbesvär. Tvätta ansiktet med varmt vatten för att öppna porerna, sprid sedan ut oljan över ansiktet eller applicera topiskt på aknedrabbade områden eller blackheads.

Oljan återfuktar, mjukar upp och gör ansiktshuden len, fyllig, fast och felfri. Om du har problem med torr hud hjälper produkten dig att minimera torra områden och ger dig långvarig hydrering.

Ricin kan också användas på håret. Har du besvär med tunt hår och avfall? För att göra håret tjockt och långt kan du regelbundet massera in oljan i hårbotten för att stimulera folliklarna. Med hjälp av oljan blir du också kvitt besvärliga hudproblem som mjäll eller psoriasis. Håret får lyster, näring och blir fräscht. Du får bästa resultat när du applicerar olja i håret över natten. Tvätta håret ordentligt på morgonen och använd balsam. Kosmetikan fungerar som ett serum för topparna och förhindrar att de klyvs och sprickor. Oljorna fungerar också som naturliga solskydd.

Du kan dela oljan med dina nära och kära. Den fungerar lika bra för män som ett vårdande medel för skägg. Oljan gör ditt skägg lent, mjukt och enkelt att vårda. Använd på ögonbryn och ögonfransar för att göra dem mörkare och stärka dem samt öka deras växt. Drömmer du om XXL-fransar? Med denna produkt kan du äntligen få det!

ricinolja fördelar nanoil

Oljan kan också användas som ansiktsrengörare. Dess regenererande egenskaper gör den populär för Oil Cleansing Method (OCM), vilket innebär rengöring av ansiktet med naturliga oljor. Skapa din egen rengörande blandning av oljor baserad på ricinolja. Kombinera med en olja som mandelolja eller jojobaolja. Massera in blandningen i ansiktet och låt den sitta i 2-3 minuter. Använd morgon och kväll för att vårda på djupet. Trots att oljan i sig själv är ganska fet, gör den inte ansiktet fett. Tack vare att formulan är lättare än traditionella oljor, absorberar den också fort. Du kan använda oljan som sminkborttagning och den fungerar även på vattentät, tung smink.

Applicera oljan regelbundet för bästa resultat. Efter en vecka märker du skillnad, men kom ihåg att det är smart att vara systematisk – det är då produkten kan göra underverk på riktigt.

Vad gör Nanoil Castor Oil så populär?

Oljan är väldigt populär bland konsumenter och proffs. Varför Nanoil? Svaret är simpelt. Denna produkt säljs – till skillnad från andra – i 50ml flaskor och håller därför länge. Det är en idealisk kosmetikaolja eftersom den är 100% ren, kallpressad och oraffinerad, vilket bekräftas av Ecocert-certifikatet. Den innehåller inga skadliga substanser, parabener eller alkoholämnen. Genom att välja Nanoil garanterar du att du är i goda händer. Oljan säljs i en bärnstensflaska så att den behåller alla sina vårdande egenskaper så länge som möjligt.

Nanoil Castor Oil fungerar bra för hårvård och hudvård oavsett typ. Välj den om:

  • du letar efter certifierad, oraffinerad, kallpressad olja från säkra källor,
  • du är sparsam och föredrar en multifunktionell kosmetika över flera andra
  • din hud är i behov av snabb återfuktning och näring,
  • du vill bli kvitt celulliter och bristningar,
  • du drömmer om snabbare hårväxt,
  • du har svagt, fett hår som behöver regenereras,
  • du söker en produkt som bara får positiva recensioner från hela världen.

Du hittar mer information kring Nanoils kosmetikaprodukter på nanoil.us. Tveka inte! Lägg din första beställning idag.

För mer information om Nanoil produkter, gå till den webbsida nanoil.se