Ansikte Skönhet

Kändisarnas Favorit Ansiktsserum mot Rodnad Som Inte Kostar Skjortan!

Fläckfri, slät och glödande hy är en av typiskt hos kändisar och något vi alla önskar vi hade. Vad är deras hemlighet bakom deras perfekt utseende? Ett ansiktsserum som hanterar flera hudbesvär – till och med brustna blodkärl! För att hjälpa dig att uppnå detta skönhetsmål, har vi förberett en lista med prisvänliga ansiktsserum som kändisar väljer. Vi är säker på att du kommer att älska dessa erbjudanden!

Man tror att celebriteter och tv-stjärnor inte hade sett så fantastiska ut om de inte hade genomgått flera plastikoperationer och regelbundna skönhetsbehandlingar. Ibland kan det dock räcka att sträcka sig efter rätt hudvårdsprodukt för att få den där fläckfri hyn som de rika och berömda är kända för.

Ansiktsserum – hemligheten bakom felfri hy

En av de grundläggande hudvårdsprodukterna som celebriteter använder varje dag är ett ansiktsserum. De flesta av oss använder ansiktskrämer, medan kändisar utnyttjar kraften i lätta serum som mättats med de bästa näringsämnena. Bland alla fördelar med ansiktsserum finns det två stora som sticker ut. Först och främst är detta en vårdprodukt som har egenskapen att penetrera överhuden och nå de djupaste hudlagren. Detta innebär att det reparerar huden inifrån. Ett annat stort plus är den stora koncentrationen av vårdande ingredienser som varje flaska med ansiktsserum innehåller. Dessa två egenskaper gör produkten otroligt effektiv och hjälper dig på resan mot felfri och fläckfri hy utan att behöva spendera stora summor på dyra procedurer och besök i skönhetssalonger.

Rodnad/ådernät och ett ansiktsserum

De goda nyheterna är att ett ansiktsserum är perfekt även för problematisk och känslig hud med benägenhet för rodnad och ådernät. Det finns formler som både förbättrar utseendet på huden genom att förfina texturen och öka elasticiteten, och samtidigt utformats för att rikta in sig på vanliga problem med couperose hud (exempelvis brustna kapillärer).

Och det är precis dessa produkter som celebriteter använder dagligen. De vårdar huden med naturliga växtextrakt som de bästa serumen består av. Detta hjälper till att hålla hyn slät och klar. Det finns ju inget värre än ha röd och ful hud på röda mattan!

BÄSTA ANSIKTSSERUM FÖR RODNAD OCH ÅDERNÄT

Vi har kollat vilka ansiktsserum som marknadsförs för att ta hand om rodnad och ådernät, och som celebriteter väljer mest. Efter lite research har vi valt ut 4 produkter som är en del av deras skönhetsrutin och som du enkelt kan införa i din rutin.

Nr. 1 NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

Storlek: 1.69 fl. oz / 50 ml

NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

Ett av de bästa ansiktsseerumen för rodnad och ådernät är Nanoil Anti-Redness Face Serum. Denna hudvårdsprodukt innehåller fyra naturliga växtextrakt och har bevisats ge omedelbar lindring och tillfredsställa behoven hos känslig hud snabbt. Hästkastanjextrakt stärker kärlväggarna och förhindrar att de brister. Lindextrakt lindrar irriterad hud och minskar inflammation. Indisk Punarnava föryngrar och motverkar fria radikaler. Slutligen – cypresskotte-extrakt bibehåller fukthalt, reparerar och ger skydd. Alla fyra extrakt har blandats till ett ultralätt vattenbaserat ansiktsserum som ger de utlovade effekterna efter en enda användning. Använd det regelbundet och dagligen i 3-4 veckor för att se synlig förbättring av huden.

Största fördelarna:

 • Perfekt blandning av växtbaserade extrakt.
 • Ultralätt, vattenbaserad och snabbabsorberande form.
 • Känsla av lättnad och fräsch hud efter en enda användning.
 • Fantastiskt värde för så pass många fördelar.

produkt-webbplats: www.nanoil.se

Nr. 2 REN EVERCALM ANTI-REDNESS SERUM

Storlek: 1.69 fl. oz / 30 ml

Evercalm Anti-Redness är ett serum som skapades för att lindra och rikta in sig på proble med irriterad hud med fläckar. Det minskar rodnad, vilket är ett av symtomen på åldrande, men stänger framförallt inne vatten i huden och slätar ut hudtonen. På den väldigt långa ingredienslistan hittar du bland annat mjölkpeptider, oligosackarider, hyaluronsyra, oxalisar, havsalger, jästextrakt, osv. Eftersom serumet innehåller så många komponenter rekommenderas det att du gör ett lapptest innan du börjar använda det rutinmässigt – detta hjälper dig undvika irritation. Detta anti-rodnadsserum av REN förhindrar tidigt åldrande, förstärker kärlväggarna och ger skydd och långvarig lindring.

Största fördelarna:

 • Formen passar hyper-reaktiv hud.
 • Praktisk paketering med en droppare.
 • En blandning av ingredienser som utvecklats i laboratorium.
 • Föryngrande effekter och skyddande på samma gång.

Nr. 3 PAI INSTANT KALMER REDNESS SERUM

Storlek: 1.69 fl. oz / 30 ml

Detta lyxiga serum för rodnad, PAI Instant Kalmer, verkar vara den perfekta produkten för veganer. Den består enbart at växtbaserade ingredienser, har miljövänlig paketering och har tillverkats med hållbarhet i åtanke. Det viktigaste är dock resultaten som serumet levererar. Och detta är ett riktigt bra serum till rodnadsbenägen hud eftersom det ger lindring och eliminerar missfärgningar. Denna lätta vårdprodukt är gjord på strandaster och magnoliabär, och kyler ned reaktiv hud och ökar hydrering. Vitamin E, safflorolja och apelsinvatten ökar serumets potential. Detta är sannerligen ett av de mest intressanta – men dyraste – erbjudandena för rodnadsbenägen hud.

Största fördelarna:

 • Miljövänlig paketering och veganskt recept.
 • Spännande kombination av växtbaserade ingredienser.
 • Lämpligt för rodnadsbenägen och känslig hud.
 • Minskar irritation och förbättrar hydrering.

Nr. 4 LA ROCHE-POSAY ROSALIAC AR INTENSE SERUM

Storlek: 1.40 fl. oz / 40 ml

Det franska varumärket La ROche-Posay visar sig vara ett annat toppval för er med lättirriterad och röd hud. Serumet är känt för att ge lindring, minska rodnad och eliminerar brännande känslor. Denna effekt är tack vare ingredienser som termiskt vatten och polypenol-rika tambourissa trichophylla bladextrakt. Trots att ingredienslistan är kort, innehåller produkten inga växtextrakt som gör entusiaster av naturlig vård besvikna. La ROche-Posay Rosaliac AR Intense Serum lindrar reaktiv hud och förebygger inflammation. Det är en icke-fet form som ska appliceras på ansikte och hals två gånger om dagen, morgon och kväll.

Största fördelarna:

 • Geltextur som kyler ned huden.
 • Utvecklad för att tillfredsställa behoven hos känslig hud.
 • Baserat på termiskt vatten för att ge lindring.
 • Hjälper rodnadsbenägen hud.