Ansikte

De Bästa Läppstift för Yviga Läppar Maniaker

Matte lipsticks har blivit en av de mest efterfrågade produkter för världens hudvårds- och skönhetsindustri. Matte färger ser så smickrande ut på läpparna, det är lätt att applicera, det ger dig en mjuk look och det håller länge. Det enklaste sättet att få ett matt resultat är att använda läppstift som är speciellt formulerade för att ge ett matt utseende. Det finns många olika matta läppstift tillgängliga på marknaden så det kan ibland vara svårt att veta vilket man ska köpa. För att göra det enklare har vi listat några av världens bästa matta läppstift, så att du kan hitta den perfekta färgen, textur och finish som passar bäst för dig.

1. MAC cosmetics Matte Lipstick

MAC Cosmetics Matte Lipstick är det perfekta läppstiftet för dig som letar efter ett matt resultat. Formulan är matt utan att vara resistor och ger en långvarig en ännu ton. Färgkartan är brett och innehåller flera olika nyanser så att du kan hitta precis den du letar efter. MAC Matte Lipstick är perfekt för dig som har torra läppar eller som är ute efter ett matt finish som håller hela dagen.

2. Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Matte Lipstick

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Matte Lipstick kombinerar maximal hållbarhet med exklusiva färger. Denna formulering ger långvarig, oljefri komfort med en ultranaturlig matt finish. Dessutom är den supermjuk och återfuktar läpparna, så att de känns lenare och mjukare hela dagen. Den har också resistenta egenskaper som skyddar din målning mot förfallet, så att du slipper oroa dig för att färgen ska försvinna.

3. Maybelline New York SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick

Maybelline New York SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick är det perfekta valet om du behöver matt läppstift som håller länge. Den innehåller intensiva pigment och har ett huggerfast resultat utan att kännas kladdig. Formulan är skapad för att bibehålla en mer resistent finish, så att du inte behöver oroa dig för att du måste återfärga hela tiden. Lipsticken är tillgänglig i ett brett utbud av nyanser, från korall till fucsia och naturliga nyanser.

4. Lancôme Matte Shaker Liquid Lipstick

Lancôme Matte Shaker Liquid Lipstick är en ultraflytande läppstiftsformula med extra matt finish som är tillgänglig i ett brett utbud av olika nyanser. Formuleringen är skonsam mot huden och är infunderad med vitamin E som ger extra fukt och skyddar mot förtidigt åldrande. Formulans hållbarhet är verkligen imponerande och läppstiftet kan hålla hela dagen, även under intensiva aktiviteter.

5. Sephora Collection Cream Lip Stain

Sephora Collection Cream Lip Stain är bredspektra läppstift som har en matt, långvarig finish och som är resistent mot fukt. Den har en jämn, fyllig finish och kommer i ett stort utbud av nyanser som säkert kommer att möta dina önskemål. Varje färg är infunderad med vårdgivande ingredienser som aloe vera, jojobaolja, shea och grapefruktextrakt för att lätt hålla dina läppar återfuktade och mjuka.

6. NARS Velvet Matte Lip Pencil

NARS Velvet Matte Lip Pencil är den perfekta produkten för dig om du vill ha en matt finish, långvariga ränder som verkligen håller. Den ger läpparna en intensiv färg som sitter länge. Den är också berikad med shea smör och vitamin E, som skyddar och återfuktar läpparna. Färgpaletten innehåller ett brett utbud av nyanser, från vanilj till mörkare nyanser.

7. Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick är ett flytande läppstift med ett mjukt matt resultat som håller i timmar. Den är berikad med E-vitamin och fröolja, som ger näring och skyddar mot torrhet. Färgpaletten innehåller strålande nyanser, som varierar från glittrande nude till mörka lila och purpur. Formulan är lätt att applicera behaglig och ger en lyxig känsla på läpparna.

8. Clinique Pop Matte Matte Lip Colour + Primer

Clinique Pop Matte Matte Lip Colour + Primer är en mycket hydratiserande och långvarig läppstiftsformel som ger en sotig matt finish. Det gör att läpparna ser plumpade ut, med ännu tätare pigment för maximal färgpopsammansättning. Läppstiftet är också berikat med antioxidanter för att hjälpa till att skydda mot fria radikaler, så att du kan njuta av fräschare, mjukare och mer tonade läppar.

9. Revlon Ultra HD Matte Lipcolor

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor har en extremt mjuk och mjukgörande formulering som skyddar läpparna från att torka ut, samtidigt som den ger en sotad matt finish. Det lätta läppstiftet är resistent mot smuts, fukt och andra yttre faktorer, så att du kan njuta av en matt finish som aldrig kommer att försvinna. Läppstiftet kommer också i ett flertal färger, så att du kan matcha den färg som bäst passar din sminkstil.

10. L’Oréal Paris Infallible Pro-Matte Liquid Lipstick

L’Oréal Paris Infallible Pro-Matte Liquid Lipstick har ett kissimpressionsresultat som ger läpparna en intensiv, krämig finish. Färgpaletten innehåller naturliga färger, liksom mer dramatiska färger och är enkel att applicera med den borttagbara applikatorn. En av de bästa egenskaperna hos detta läppstift ä