ögon Skönhet

Vackra och fylliga ögonbryn? Endast med Nanobrow!

Skönhet dyker inte upp ur tomma intet. Om du drömmer om tjocka ögonbryn som är vackra även utan smink behöver du ta väl hand om dem. Serumet Nanobrow gör ögonbrynen tjockare och mörkare genom att vårda, reparera och stärka dem från insidan.

Ögonbrynen ger ansiktet sin särskilda karaktär. De utgör en slags ram, så det är inte konstigt att vi vill framhäva dem. Mörka, fylliga och uttrycksfulla ögonbryn är inte en ny trend. De var populära för flera århundraden sedan, men genom tiden har de förstås genomgått flera förändringar. Hur har ögonbryn och deras trender förändrats genom århundradena?

Vackra ögonbryn. Hur såg de ut förr i tiden?

På 1920-talet ville kvinnor ha mycket tunna ögonbryn som gav oss en melankolisk look. 20 år senare blev naturliga, ljusa och sköra ögonbryn populära. Dessa berodde på prinsessan Grace Kelly av Monaco. På 1950-talet tog Marilyn Monroe över, vilket fick oss att vilja framhäva ögonbrynen. Efter det växlade trenderna mellan helrakat och målat, tjockt och buskigt, eller tunt och mörkt.

Hur ser trenden ut idag? Vi ser gärna tillbaka på gamla tider, och därför fokuserar vi på naturliga ögonbryn som inte är för mörka. Samtidigt vill vi förstås ha perfekt formade och tämjda ögonbryn, vilket kan uppnås med ordentlig omvårdnad.

Varför bör du använda ögonbrynsserum?

Regelbunden användning av ett ögonbrynsserum låter dig ta kontrollen över dina ögonbryn. När hårstråna är friska, elastiska, starka, fylliga och långa blir de lättare att forma. Ett väl sammansatt ögonbrynsbalsam som Nanobrow kan förändra ögonbrynens utseende drastiskt. På bara ett veckor blir de mycket snyggare!

Nanobrow: Egenskaper och verkan

Regelbunden användning av Nanobrow är det bästa sättet att göra ögonbrynen vackrare. Hur fungerar det? Jo, näringsämnena i serumet kan tränga in i huden för att stärka rötterna med varje applicering. Nanobrows positiva och snabba effekter märks redan efter 2 – 3 veckor.

Vilket resultat ger Nanobrow?

 • Stärker ögonbrynen och motverkar håravfall
 • Främjar tillväxten av nya hårstrån
 • Gör håren tjockare från rötterna
 • Gör ögonbrynen mörkare
 • Förbättrar bågens form
 • Underlättar formande av ögonbrynen

Två steg till läckra ögonbryn

Många kvinnor tror att man bara kan få vackra ögonbryn med hjälp av permanent smink. Sanningen är att vi inte behöver en skönhetsteknikers hjälp om vi redan har hälsosamma, starka och vackra ögonbryn. Näring är det första steget till vackra ögonbryn. Det andra steget innebär korrekt formning med hjälp av pincett eller vax. Vägen till vackra ögonbryn är således enkel, särskilt med hjälp av Nanobrow som löser alla problem.

Hur använder man Nanobrow?

 1. Sminkborttagning. Tvätta noggrant bort sminket innan du applicerar serumet, eftersom sminket annars kan blockera de vårdande ingredienserna. Därför är det alltså mycket viktigt att rengöra och torka huden innan applicering.
 2. Nanobrow är mycket lätt att applicera tack vare den mjuka applikatorn som medföljer. Två enkla drag räcker för att applicera serumet, som snabbt absorberas och börjar fungera!

En perfekt produkt för dig!

Om du lider av tunna, glesa och sköra ögonbryn som drabbats av håravfall är det dags för förändring. Nanobrow fungerar sönderplockade ögonbryn, bryn som försvagats av solens strålar, och andra skick som behöver lite extra bård. Serumet reparerar, stärker och bygger upp hår vars utseende inte är det du drömmer om.

Kort sagt är det här det bästa ögonbrynsserumet du kan önska dig!

19 Comments “Vackra och fylliga ögonbryn? Endast med Nanobrow!”

 1. Julia

  Gör ögonbrynen perfekt tjocka!

  Svara
 2. Katja

  Nanobrow är det bästa för att växa och stärka brynen, älskar det!

  Svara
 3. Maria

  Jag använde Revitabrow utan resultat… jag undrar om Nanobrow är bättre?

  Svara
  • alternativ

   Det finns inga andra serum som är lika effektiva som Nanobrow. Man måste ha det!

   Svara
 4. Milly

  Cool produkt, snabba effekter, rimligt pris och snabb leverans, jag är nöjd med detta serum!

  Svara
 5. Sandra B

  vad innehåller den..?

  Svara
 6. Nougat

  jag kan bekräfta dess effektivitet till 100%!!!!!

  Svara
 7. granntjejen

  Vet du vad som verkligen är sant? Det beror helt på vilka problem du har med ögonbrynen. Ju värre de är, destå längre måste de behandlas. Det betyder inte att nanobrow inte fungerar, det gör det, men det tar olika länge. För mig verkade det inom 2 veckor medan min kompis fick vänta dubbelt så länge då hennes bryn var tunnare och glesare.

  Svara
 8. #ilovenanobrow

  Väldigt snabba resultat, fantastisk produkt till ett bra pris, effektiv och ensam i sitt slag. Den vann mig med den rika formulan och alla bra recensioner.

  Svara
 9. Gigi

  OTROLIGA INGREDIENSER och tack vare dem OTROLIGA EFFEKTER men även fylligare ögonbryn

  Svara
 10. Fru Lilliann

  Kan någon berätta var jag kan köpa detta serum till det bästa priset?

  Svara
 11. Carro M

  Jag har alltid haft komplex över mina fula, tunna och konstigt formade ögonbryn så jag ville inte ens att det skulle växa tillbaka. Men tack vare Nanobrow har de blivit fylliga och kraftigare, äntligen något bra som gör att jag ser mänsklig ut igen 😉

  Svara
 12. Jenna D

  Mina ögonbryn är inte särskilt snygga. Jag är så på att testa något nytt som kan göra mina bryn fylligare 🙂

  Svara
 13. Linnea

  Väldigt lovande formula. Vete, soja och fossört är såkallade baicapil och fungerar väldigt bra för hårtillväxt, så det är värt att desta.

  Svara
 14. Rosa

  Absorberas bra, ett lättviktigt serium som varar länge. Jag började använda det för 2 veckor sedan så jag kan inte säga något om effekterna ännu.

  Svara
 15. Klara

  Låter coolt, jag har köpt den och fick den efter 2 dagar. Nu ska jag prova den själv! 🙂

  Svara
 16. gosig

  Vad kostar Nanobrow?

  Svara
 17. Ester33

  Det är bra att det äntligen finns ett serum med så bra sammansättning och effektiv, ge ett Oscar-pris i skönhet till Nanobrow!

  Svara
 18. Förälskad

  Jag älskar mina ögonbryn efter Nanobrow!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *