Skönhet

Nanoil Hair Styling Spray – Definitivt den Bästa Hårprimern

Lockning, plattning och frisering av håret i allmänhet är en uppgift som kräver färdigheter, men det kräver också produkter som gör att stylingprocessen blir lättare och snabbare. Produkter som Nanoils hårstylingspray – en BÄSTSÄLJARE som tusentals kvinnor är galna i.

Vad är hemligheten bakom Nanoils pre-styler? Varför är detta ett toppval för hemmastyling och i frisörsalonger? Det är dags för en kort analys av Nanoil Hair Styling Spray.

Nanoil Hair Styling Spray – produktdetaljer

Nanoils hårprimer är en lätt, vattenbaserad mist. Den innehåller inga oljor och orsakar varken oljighet, klibbighet eller nedtyngt hår. Den har en underbar doft och täcker håret med en delikat, tyngdlös beläggning som skyddar, slätar ut och ger näring.

Produkten kommer i en vacker paketering, vilket förmodligen inte överraskar er som använt kosmetikaprodukter från Nanoil. Det är en spray-flaska och användning är busenkel.

nanoil hair styling spray

Vilka fördelar ger denna pre-styler?

Effekterna av Nanoils spray är dess främsta tillgång. Du bör vet att detta inte bara är en vanlig hårspray. Den kombinerar egenskaper från en värmeskyddsspray, en spray som ökar hårets grepp och hanterbarhet samt en konditionerande hårmist. De många fördelarna gör Nanoil Hair Styling Spray till en bästsäljare.

  • Nanoil Spray hjälper att reda ut och avvärja knutar och trassel.
  • Den adderar släthet och elasticitet, plus läcker glans.
  • Den hindrar håret från att bli frissigt eller statiskt efter tvättning.
  • Den minskar tiden det tar att föna håret.
  • Den markerar och förbättrar effekterna av plattning eller lockning.
  • Den garanterar bra frisyrgrepp och gör att frisyren varar i flera timmar.

Styling & näring i ett!

Formulan i Nanoil Hair Styling Spray är innovativ eftersom den är rik på ingredienser som ger näring och förbättrar håret medan du stylar det. De fördelaktiga komponenterna inkluderar pro-vitamin B5 (pantenol) som gör att sprayen fungerar som mer än en pre-styler – den ökar fuktnivåerna och förhöjer glansen.

Ingredienslistan är väl genomtänkt och det finns inga onödiga tillsatser. Silikontypen i receptet är hårvänlig och hjälper till att ge dig kontroll över de mest ostyriga hårslingorna. Tack vare detta lämpar sig stylingsprayen för alla hårtyper – oavsett längd, tjocklek, densitet eller färg. Hårets egenskaper spelar ingen roll då sprayen är lika effektiv på allt hår.

Hur använder man Nanoil Hair Styling Spray?

Möjligheten att använda den på både torrt och fuktigt hår är en positiv överraskning. Den vanligaste användningen är att spruta den på fuktigt hår efter tvättning och före hårföning och styling. Men inget hindrar dig från att återanvända den under dagen för att exempelvis tämja ostyrigt hår vid fuktig luft.

Sprayen är lättanvänd och icke-överbelastande. Den kan användas ett par gånger om dagen vid behov.

Prova Nanoils stylingspray själv

Du kan lära dig mer om produkten på www.nanoil.se

Det bästa sättet att ta reda på om Nanoil Hair Styling Spray fugnerar så bra som vi säger är givetvis att prova den själv i hemmet. Lägg en order på Nanoils officiella nätbutik och skaffa stylingsprayen (eller andra sprayer i sortimentet, exempelvis värmeskyddssprayer) – få paketet inom några dagar och njut av lättstylat, läckert hår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *