Ansikte

Kan du dammsuga ditt hår? – ny, game-changing hårvårdsmetod som är lavendelblå news för alla hårälskare.

Hårvård är en bransch som ständigt utvecklas och förändras, med utrustning och tekniker uppfunna för att hjälpa till att skydda livets alla hår, inklusive kråkor, frisser och tjockar. Ett av de senaste skönhetstrenden på marknaden idag är hår dammsugning – du hörde det, på rätt sätt, du kan faktiskt dammsuga ditt hår för att hålla det naturligt friskt och glänsande! Det har blivit det nya rave-nytta för alla hårälskare och något att prova för dem som letar efter en ny, lavendelblå hårvårdsmetod.

Vad är hår dammsugning och vad är fördelarna?

Hår dammsugning är en annorlunda metod att rengöra, skydda och förstärka ditt hår, och kombinerar fördelarna med en löddrande ren balsam och komplexa näringsämnen som hårpulver. Hår dammsugning är en snabb och enkel off-the-skalmetod för att rengöra ditt hår. Du dammsuger dammet bort, medelarbetet förenklades och himlen är gränsen från det villkoret ditt hår har.

Vilka är fördelarna med hår dammsugning?

Fördelarna med hår dammsugning är att det ger ditt hår ett gott sammandragande, lättar klungor och glans. Fördelarna inkluderar också att det stärker ditt hår, hjälper till att minska hårbrott, lindrar matning av torrt hår, bidrar till ökad glans och ger ett mer livfullt hår.

Eftersom hår dammsugning tar bort det ogräs som fastnar på hårbotten, bidrar det också till att avlägsna mjäll och bekämpa fet hårbotten Formulan som används vid hår dammsugning innehåller också olika näringsämnen som bidragit till ditt hårs naturliga glans och hälsa.

Hur man utför hår dammsugning?

För att utföra hår dammsugning behöver du välj en hår dammsuger med en fyra-lagrad microfiber huvud. Detta huvud är utformad för att hjälpa till att effektivt samla upp dagliga smuts och ogräs från ditt hår, och försiktigt släppa dessa utan att skada ditt hår.

Före proceduren är det viktigt att du använder en löddrande schampo för att göra att processen fungerar effektivt. Därefter följer du vanliga stegen – schamponera och balsam. Torka därefter ditt hår med en handduk och applicera perform produkt som du har valt för att hjälpa till att öka glansen.

Slutligen, lägg hår dammsugning teknik

När ditt hår är torrt, applicera sprayen som kommer med din hår dammsugare. Därefter applicerar du ett hårpulver på hårbotten som kommer att fästa till dammet och skräp som fastnar på ditt hår. Använd nu din dammsuger försiktigt på hårbotten och börja arbeta din väg utefter ditt hår. Fortsätt att svepa hår dammsuger över hela hårbotten försiktigt – gå igenom hela håret för att vara säker på att det finns inga fastnat smuts som lämnats tillbaka.

Fördelarna med att dammsuga ditt hår

Hår dammsugning har ett brett utbud av fördelar, inklusive:

  • Ger ett gott sammandragande, lättar klumpar och glans
  • Stärker håret och hjälper till att minska risken för hårbrott
  • Lindrar torrt hår och bidrar till ökad glans
  • Minskar mjäll och fet hårbotten
  • Innehåller näringsämnen som hjälper till att förbättra hårets struktur och lyster

Är hår dammsugning säker?

Ja, hår dammsugning är säker att använda. Metoden är mycket skonsam mot håret och kommer inte att skada ditt hår eftersom det inte applicerar någon hetta eller värme på ditt hår. Det är också ett bra alternativ för dem som undvika torrhet, stylingprodukter, ogräs, syntetiska löss och andra allergener.

Vad är resultatet efter hår dammsugning?

Efter en hår dammsugning behandling kommer ditt hår att få en frisk glans och livfullhet. Det kommer att se rent och friskt ut och hålla längre. För dem som har torrt eller skadat hår, kommer hår dammsugning kommer att minska matning betydligt och förbättra hårets hälsa.

För dem som lider av fet hårbotten, hår dammsugning kan också hjälpa till att minska oönskad produktion av talg, vilket förhindrar att ditt hår blir lätt smutsig och oljig.

Vad är de bästa produkterna att använda för hår dammsugning?

Det finns ett antal produkter som är gjorda specifikt för hår dammsugning. Om du letar efter det bästa rengöring och näringsämnen-packad produkt, rekommenderar vi att du provar Kérastase Density Filler. Kérastase Density Filler är ett mikro-olje-pulver som hjälper till att fylla ut hårstråna för att ge hårstyrka och näring. Det hjälper också till att vårda hårbotten och återfuktar hårstråna, vilket ger ditt