Skönhet

RANKING av Termiskt Skydd för Hår. Kolla In Topprodukterna HÄR!

Vad är termiskt skydd? Det är bara en annan term för värmeskydd. Och det är otroligt viktigt att skydda håret mot höga temperaturer eftersom värmen som genereras av hårtorken eller plattången är en av de främsta orsakerna till sprött och matt hår. Därför är det nödvändigt att introducera ett termiskt skydd i sin dagliga skönhetsrutin om man vill ha starkt och snyggt hår. Undrar du vilka produkter som ger bäst resultat? Du får svaret inom en minut. Kolla in vår ranking – nedan hittar du en lista över de mest populära och högst betygsatta termiska värmeskydden för hår.

RANKING av Termiskt Skydd för Hår

★ NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY ★

mer information: nanoil.se

Vår #1, den obestridda vinnaren bland alla termiska skydd för hår. Nanoils spray har allt du behöver för att helt och hållet skydda, vårda, ge näring och förbättra utseendet på ditt hår. Nanoil Heat Protectant Spray har berikats med dyrbara silkesmolekyler och intensifierar lyster, lenhet och skyddar håret mot värmeskador på upp till 220°C/440°F. En annan ingrediens – vitamin E – ansvarar för att öka hårets resistens mot dagliga angrepp. Den stänger också inne fukt inuti håret för längre återfuktad effekt. Slutligen är denna lätta formula lämplig för alla hårtyper, så den kan användas utan att du behöver oroa dig över att din hårvolym äventyras.

KEVIN MURPHY EVER SMOOTH

Det termiska skyddet Ever Smooth är kostsam men har bevisats leverera de effekter som utlovas. Kevin Murphy väljs ofta av professionella frisörer på grund av de lätta recepten med väl utvalda ingredienser: vit cypress, blå cypress, citronträd. Vanliga användare väljer produkten för att berika sin dagliga skönhetsrutin med ett element av lyx. Det går inte att förneka – Ever Smooth är ett bra termiskt skydd för håret som förhindrar frissighet och adderar en len textur på håret. Dessutom gör den styling och kamning mycket lättare.

SISLEY LA CREME 230, RESTORATIVE & THERMO-PROTECTIVE ACTION

Detta är en avancerad värmeskyddskräm som karakteriseras av sin tjocka och tunga formula som lämpar sig mest på skadat, sprött och livlöst hår. Sisley La Creme 230 fungerar som en vätska som täcker håret med en skyddande barriär och tynger ned det aningen för att eliminera problem med frissighet och statiskt hår. Samma barriär hanterar också brännande temperaturer (230°C/450°F). Denna produkt gör håret lent, friskare i utseendet, fylligare och tjockare. Trots sitt höga pris uppskattar användare denna produkt för dess reparerande och skyddande egenskaper.

ALTERNA CAVIAR LEAVE-IN HEAT PROTECTION SPRAY

Denna termiska skyddspray har tillverkats av det välkända märket Alterna och erbjuder starkt skydd mot värmestylingverktyg. Intressant nog är detta inte bara ett skydd utan fungerar även som en djupt närande conditioner som förbättrar hårets resistens mot mekaniska skador och yttre angrepp. Formulan i Caviar Leave-In Heat Protection Spray består av de antioxidantiska vitaminerna A och C som skyddar håret mot all slags skada. Biotin, vitamin B6 och B12 ger starkare hår med mer lyster.

DAVINES MELU HAIR SHIELD

Davines termiska skydd för hår är inte en budgetvänliga kosmetika, men den erkänns som en prestigefylld produkt på grund av de unika ingredienserna. Dessa ovanliga ingredienser vårdar håret, boostar glans och kraft. Med liknande effekter som keratin återställer linsextraktet från Villalba fuktnivåer och elasticitet i håret. Melu Hair Shield håller håret säkert vid höga temperaturer som genereras av värmestyling och solen. Den är perfekt för torrt och skadat hår.

BALMAIN THERMAL PROTECTION SPRAY

Ultralätt och praktisk termisk skyddspray från Balmain. Detta är ännu en produkt med höga omdömen av användare. Den bildar en skyddande beläggning runt håret som isolerar det från höga temperaturer upp till 220°C/440°F. Det är värt att påpeka att Thermal Protection Spray av Balmain förlänger frisyrens stadga och skapar en glänsande finish. Denna produkt hjälper dig att kontrollera frissighet och återfuktning effektivt.

MOROCCANOIL PROTECT & PREVENT SPRAY

Moroccanoil Protect & Prevent Spray designades för livlöst och överprocesserat hår som skadats på grund av blekning eller färgbehandling. Den oljerika formulan skyddar håret mot värme och mekanisk skada. Den hindrar också vatten från att avdunsta från hårstråna, vilket kontrollerar fuktnivåerna. Arganolja och provitamin B5 gör håret mjukt och elastiskt. Samma ingredienser skyddar även håret mot yttre angrepp, inklusive föroreningar.

KERASTASE CHRONOLOGISTE THERMIQUE REGENERANT

Detta är ännu en unik, ganska tjock och krämig formula som fungerar bäst på torrt hår (notera: den kan vara aningen för tung för fint och lågporöst hår). Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant skapar en beläggning som av-frissar och mjukar upp håret ganska fort. Blandningen av edelweiss-stamceller och ingefära skyddar håret och gör det resistent mot skada, vilket minimerar risken för torrt och sprött hår.