Skönhet

AHA glykolsyra

AHA-behandlingen har blivit otroligt populär tack vare de otroliga egenskaperna hos glykolsyra, som används i denna process. Glykolsyra är en kemisk produkt som exfolierar huden. Porerna i näsan täpps lätt till, och att exfoliera hudens yta skickar en signal till huden om att hudens omsättning ska öka. Detta hjälper till att förändra att huden täpps till.

Det finns två sorters exfolierande behandlingar: mekaniska och kemiska. Den första metoden innebär att man fysiskt skrapar av det övre hudlagret. Att ta bort döda hudceller på det här viset kan enkelt irritera huden och öka inflammationen. Kemisk exfoliering, som kräver att man applicerar syra på huden, exfolierar på ett ännu bättre sätt och irriterar dessutom inte huden. Glykolsyra är den mest använda kemiska exfolieringen, tack vare dess effektivitet. Det finns att köpa på apotek, i upp till 10 % koncentration. För att uppnå bästa resultat bör du köpa en produkt som innehåller minst 8 % glykolsyra.

AHA är en perfekt behandling för upptagna patienter, som vill fräscha upp och göra huden ljusare utan att lägga massor av tid på det. Det är bra för torr hud som inte får mycket sol, eller som har lätt att drabbas av utslag. Efter rengöring appliceras naturlig alfahydroxidsyra och salicylsyra på huden. Det övre hudlagret exfolieras skonsamt, och ny, ren och strålande hud exponeras. En lätt peeling hjälper till att mjuka upp och reducera fina linjer, rynkor, och missfärgningar. Det penetrerar porerna djupt för att lösa upp akne. Du kanske känner en pirrande känsla, och det är ett tecken på att fruktsyran fungerar.

Din hud kommer att se ung, rosa och fräsch ut direkt efter AHA-behandlingen. Hela behandlingen tar inte mer än 30 minuter. Det är viktigt att skydda huden från solen efteråt, för att undvika solbränna. Om du vill se fantastisk ut på ditt livs stora dag bör du utföra behandlingen ett par veckor innan. Huden kommer se strålande ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *