Skönhet

Nanoil tvåfas hårbalsam berikat med arganolja. Perfekt för dig!

Arganolja är den orivaliserade konungen när det gäller växtoljor. Att använda den i håret regelbundet för med sig ett gäng av fördelar. Det finns förståss flera olika sätt att applicera arganolja på. Till exempel så kan man använda sig av Nanoil tvåfas hårbalsamet där arganoljan är en huvudingrediens. När bör man använda denna kosmetikan och var för effekter kan man förvänta sig?

Hårbalsam är en grundläggande hårprodukt som man alltid bör ha tillhands. Den gör det lätt att kamma igenom hårstråna och förhindrar trassel, men främst av allt så ger den värdefulla näringsämnen åt håret och återupplivar skört hår. Man bör tänka på att det som avgör om ett balsam kan göra allt detta beror på dess ingredienser. Så med tanke på detta så är det bäst att medvetet välja ett hårbalsam.

Hårbalsam med argan från Nanoil

En av de mest intressanta produkterna som nyligen blivit alltmer populär är Nanoil Argan Hair Conditioner. Detta hårbalsam rekommenderas av proffsen och är omtyck även av de mest krävande kunderna. Det som får denna prpdukten att stå ut år faktumet att den är:

  • tvåfas (och verkar därav bättre)
  • leave-in (den är lätt och överbelastar inte håret)
  • infunderad med arganolja (som ger håret näring på djupet)

Det är inte lätt att beskriva alla egenskaper på bara tre punkter, så det är heöt klart värt att läsa mer om denna otroliga hårvårdsprdoukt. Vad mer finns det som är värt att känna till om Nanoil och deras tvåfas hårbalsam med arganolja innan du skaffar det?

Tvåfas är lika med starkare effekter

Nanoil argan hårbalsam är ett tvåfas balsam, vilekt innebär att det kombinerar två fristående sammansättningar: en vattenbaserad och en oljebaserad fas. Från konsymentens synvinkel är det betydelsefullt eftersom ett tvåfas hårbalsams kraft är dubbelt så stark. En prpdukt som denna jämnar inte bara ut hårskaftets uttre lager, utan förser det även med skydd från solen, höga/låga temperaturer och fria radikaler. Så om ditt hår behöver omedelbar näring så är ett tvåfas balsam ett självklart val. Med Nanoil Argan Hair Conditioner så får du:

  • närat och återupplivat hår.
  • lent och tåligt hår med lyster.
  • hår som inte längre blir frissigt elelr statiskt.
  • här som inte längre trasslar sig eller blir matt.
  • friska hårtoppar som inte blir kluvna.

Balsam med argan och ricinolja

Alla de ovannämnda fördelarna är inte något sammanträffande för de är resultaten av sammansättningen i Nanoil Argan Hair Conditioner, som är en blandning av två värdefulla kosmetiska oljor:

  • arganolja som reparerar, föryngrar och skyddar håret.
  • ricinolja som förstärker hårets färg, balsamerar och gör håret starkare.

Nanoil är beviset på att det inte krävs mycket för att ta bra hand om håret. Ibland så är en blandning av två växtoljor omvandlat till ett tvåfas balsam allt som krävs. Det är värt att lägga märke till att Nanoil hårbalsamet med argan- och ricinolja är fritt från parabener, PEG-s och SLS-s. Det innehåller inte några artificiella färger eller softer heller, men kosmetikan luktar ändå ljuvligt. Sist, så kan Nanoil Argan Hair Conditioner även användas av veganer.

Vilket är det bästa sättet att applicera Nanoil Argan balsamet på?

Naturligheten i Nanoil argan hårbalsamet må vara lockande, men det finns en annan sak som får kvinnorna att älska denna kosmetikan, nämligen dess överraskande lätta applicering. Viktigast av allt är att detta är ett leave-in balsam så det tar därför bara några få sekunder att använda det på håret. Appliceringen av tvåfas hårbalsamet från Nanoil  (inte bara argan balsamet) består av två steg:

Steg 1. Tvätta håret som normalt (använd helst Nanoils micellära schampo).
Steg 2. Spraya det handdukstorkade håret med Nanoil balsamet.

Eftersom det är vattnigt så har detta balsamet två jättestora fördelar jämfört med vanliga balsam. Till att börja med så har håret lätt för att absorbera produkten på nolltid och därefter så blir håret varken fett eller hängigt. Med detta sagt så kan du alltså använda Nanoil Argan Hair Conditioner så ofta som du vill.

det basta hårbalsam med arganolja Nanoil

Priset på Nanoil Argan Hair Conditioner och var det finns tillgängligt

Är du intresserad? Besök [nanoil.se] och köp Nanoil tvåfas argan hårbalsamet. Upptäck själv hur vackert ditt hår kan bli och till ett så lågt pris! Denna prpdukten finns också tillgångligt i utvalda apotek där priset kan variera beroende på butik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *