Skönhet

Brynlaminering hemma – 5 set för att ge dig en brynlyftseffekt av salongskvalitet!

Tills nyligen var brynlaminering endast associerat med professionella skönhetssalonger. En kosmetolog stylar och sätter ögonbrynen på plats för att ge dem ett lyft och fylligare utseende, som är vackert separerade och jämnt borstade. Resultaten var fantastiska! Visste du att du nu kan uppnå samma resultat hemma? Skönhetsmärkena snappade upp trenden på nolltid och skönhetsmarknaden vimlar av set som gör att du kan genomföra lamineringen av ögonbrynen själv hemma! Upptäck de kit som kan hjälpa dig att skapa vackra, fjädrade bryn på egen hand!

Aktuell trend – brynlaminering hemma

Laminering är just nu en av de populäraste behandlingarna för svårhanterliga ögonbryn. Den slutliga effekten är fantastisk, men med tiden tappar ögonbrynshåren sin perfekta form vilket gör det nödvändigt att upprepa behandlingen på en skönhetssalong. Detta medför en avsevärd kostnad. Detta är anledningen till att skönhetsmärken har ansträngt sig för att utveckla gör-det-själv-kit för ögonbrynslaminering. Ett korrekt utvalt, bra set för brynlaminering hemma bör vara praktiskt och bekvämt samt spara mycket pengar: hela setet, som är ämnat för flera behandlingar, kostar ofta lika mycket som en behandling på en skönhetssalong. Alltså kommer de investerade pengarna snabbt att löna sig. Dessutom kan du sluta oroa dig för hur dina ögonbryn ser ut. Aldrig mer!

Brynlamineringsset du bör överväga

Vi har valt ut 5 av de bästa produkterna som ger bäst resultat när det gäller DIY-laminering av ögonbrynen. Dessa produkter erbjuder olika effekter och användningsområden, varierar i pris och resultat och till och med när det gäller effekternas hållbarhet. Se därför vilket brynlamineringsset som segrade i vår rangordning!

RANGORDNING: De 5 BÄSTA seten för gör-det-själv laminering av ögonbrynen

Vilket är det bästa DIY-setet för brynlaminering? Nedanstående rangordning bör ge dig svaret. Välj bland de bäst betygsatta och mest rekommenderade seten. Det råder ingen tvekan om att ett av dem kommer att uppfylla alla dina krav på ett bra set för brynlaminering för hemmabruk.

1. Nanobrow Lamination Kit

Utan tvekan ett av de bästa seten för brynlaminering i hemmet. Nanobrow Lamination Kit är ett snyggt lanserat, elegant och komplett set för en långvarig brynlyftseffekt. Med enkla instruktioner, bara 3 produkter och lätt applicering kan du bli ett proffs på DIY-teknik för brynlaminering efter första användningen av setet. Priset är tilltalande med tanke på kvaliteten hos produkterna i setet. Stilrena behållare med pumpar underlättar appliceringen och säkerställer att inget läcker ut och att du kan använda produkten ända in i det sista. Visste du att en komplett laminering av ögonbrynen med Nanobrow Lamination Kit inte tar mer än 30 minuter? Det är ett rekord!

ÅSIKTER

Det här setet för brynlaminering har fått höga betyg från många kvinnor över hela världen! Det får bra respons tack vare det förmånliga priset, effektiviteten och de fantastiska resultaten, som är synliga på ögonbrynen från 6 upp till och med 8 veckor! Många bloggare och Instagrammare rekommenderar det också eftersom Nanobrow Lamination Kit inte kräver att man använder osmotisk film, och resultaten blir precis lika fantastiska! Dess effektivitet är också ett plus: setet räcker för 10-11 lamineringsbehandlingar!

VAR KAN MAN KÖPA DET?

Nanobrow Lamination Kit är ett populärt set för brynlaminering, så du kan lätt köpa det i många skönhetsbutiker på nätet och i vanliga skönhetsbutiker. Du får snabbast leverans och störst bekvämlighet på www.nanobrow.se, den officiella Nanobrow-butiken.

2. Sassy Saints Brow Lamination Kit

Ett designerkit för brynlaminering som är avsett för hemmabruk. Snygg förpackning och underhållande bruksanvisning i en informativ men omständlig broschyr. Tillverkaren garanterar att detta lamineringskit för ögonbryn kan tillämpas på många hudtyper, inklusive känslig hud. Själva lamineringen av ögonbrynen är i det här fallet tyvärr inte så lätt och kräver en betydande mängd tid. Effekterna bör hålla i 5-6 veckor.

ÅSIKTER

Det här setet för att själv laminera ögonbrynen är ganska populärt. Det ger rätt hyfsade resultat och dess tilltalande design drar till sig uppmärksamhet. Men är det verkligen det bästa kitet för brynlaminering? Det är absolut inte dåligt och rekommenderas ofta, men man får dock lite för lite av det perfekta: priset är rätt högt, det tar slut efter ungefär 9 behandlingar och effekterna håller i de flesta fall inte i en och en halv månad.

VAR KAN MAN KÖPA DET?

Du kan köpa det här brynlyftssetet på varumärkets webbplats. Det lönar sig också att kolla apotekspriserna, eftersom de kan variera mycket. Det är inte lönt att betala för mycket för detta ganska dyra kit.

3. Elevate The Beauty Eyebrow and Lash Lamination Kit 

Detta brynlyftsset utformades främst för skönhetssalonger. Det passar bra för kvinnor som vill göra ett fullständigt lyft av både fransar och ögonbryn. Samtliga föremål i det här kitet är utformade för att kunna användas på salonger, så att använda dem hemma kan dessvärre vara lite knepigt. Vår rangordning av de bästa brynlamineringsseten kunde dock inte exkludera det: det är en prisvärd produkt, och dess pris är inte för högt för ett set för både fransar och ögonbryn. Efter ögonbrynslamineringen håller effekterna i upp till fyra veckor och setet räcker till cirka 9 lamineringar.

ÅSIKTER

Detta set väljs ganska flitigt, men eftersom det är en produkt som laminerar fransarna passar det kanske inte för dig om du inte planerar att styla både ögonbryn och ögonfransar. Däremot är det värt att veta att omdömena om detta lamineringskit är ganska positiva.

VAR KAN MAN KÖPA DET?

Detta brynlamineringsset finns hos Douglas, liksom hos Sephora och andra skönhetsbutiker på nätet.

4. ICONSIGN Brow Lamination Kit

Det har blivit dags för ett billigt lamineringskit för brynen. Vi har även tagit med mer prisvärda alternativ i vår rangordning. Det innehåller ganska många flaskor, vilket förstås inte gör det enklare att själv utföra brynlyftet. Inuti hittar du en permanent, som ger stark stadga, samt en stylingprodukt för bryn, ett fixerande medel och en speciell fuktighetskräm för brynen efter lamineringen. Det saknas inte heller några borstar. Men är detta ett bra DIY-set för brynlaminering? Det är verkligen inte ett av de sämsta, men det är inte helt perfekt: instruktionerna är ganska enkla, men dessvärre kräver själva behandlingen en hel del tid. Kitet räcker till ungefär 8 användningar och effekterna håller i en månad.

ÅSIKTER

Detta brynlamineringsset får så blandade recensioner att det är svårt att avgöra om det är ett bra eller mindre lyckat brynlamineringsset. Det är definitivt inte särskilt effektivt och resultatet håller inte särskilt länge, men mycket beror nog på ögonbrynens skick.

VAR KAN MAN KÖPA DET?

Sephora, Rossman, Douglas och många andra kända skönhetskedjor erbjuder det här setet för brynlaminering.

5. Noble Brow Brow Lamination Set

Ett välgjort kit för brynlaminering hemma. Bruksanvisningen är relativt begriplig, även om det råder delade meningar om ämnet. Produkterna levereras i fina, hygieniska behållare med dispenser. Setet är stort och innehåller många olika produkter: detta är ett tecken på att lamineringsprocessen är lång och kan vara ganska svår med det här setet. Setet för DIY-brynlaminering hemma innehåller: en ögonbrynsrengöring, lamineringsprodukt, en skyddande produkt, specialolja efter ögonbrynslamineringen, folie, bomullsrondeller och en uppsättning borstar. Det räcker till ungefär 8 appliceringar och effekterna håller i 3-4 veckor.

ÅSIKTER

Konsumenterna menar att de skulle välja ett annat kit för laminering av bryn om de skulle välja igen, med ett lägre pris, bättre prestanda och högre effektivitet. Dessvärre utesluts det här setet på grund av det höga priset. Möjligen skulle dess pris ha varit lägre om tillverkaren hade tagit bort de onödiga produkterna och tillbehören som rengöringsmedel och bomullsrondeller.

VAR KAN MAN KÖPA DET?

Du kan köpa detta set för brynlaminering på varumärkets hemsida, samt på många nätbutiker och i vanliga skönhetsbutiker.

Hur gör man en DIY-laminering av ögonbrynen hemma?

Om du har ett bra lamineringsset för ögonbrynen tar det inte lång tid! Därför ska du tänka på att noga välja det, för ju fler lösningar det innehåller, desto mer komplicerad och tidskrävande är proceduren. Generellt sett består brynlaminering av flera utmärkande steg, nämligen:

  1. FÖRBEREDNING AV ÖGONBRYNEN – du måste ta bort fett från dem och se till att de är torra och rena.
  2. APPLICERA PRODUKTERNA ENLIGT ANVISNINGARNA – ibland finns det endast tre produkter och ibland finns det många fler. Man måste alltid läsa noggrant vilken produkt som ska appliceras härnäst samt hur länge man ska låta den sitta kvar på ögonbrynen. Att strunta i bruksanvisningen kan sluta tragiskt både för dina ögonbryn och din hud.
  3. TORKA AV LAMINERINGSPRODUKTERNA OCH GE ÖGONBRYNEN NÄRING. Efter lamineringen är det vanligt att använda en olja eller en speciell ögonbrynskräm. Vissa tillverkare har med en flaska olja i förpackningen, men då ökar priset dramatiskt. Samtidigt fungerar exempelvis ricinolja perfekt för efterbehandling vid laminering och kan köpas på vilket apotek som helst till ett riktigt billigt pris.

Hur vårdar man ögonbrynen under lamineringen?

Vi har redan nämnt att ögonbrynen behöver lite näring efter lamineringen. Om ditt set inte innehåller någon eftervårdsprodukt kan du ersätta den med vanlig ricin- eller arganolja. Smörj in den i ögonbrynen varje kväll. Lite räcker för att vårda dina ögonbryn ordentligt efter lamineringen. Tänk också på att skydda dina ögonbryn under de första 24 timmarna efter lamineringen och låt dem inte bli överdrivet blöta: bastu- och poolbesök rekommenderas inte. Undvik också att gnugga eller röra dina brynhår för att inte sabba den form som de fått under lamineringsbehandlingen.