Skönhet

Satsa på Toppkvalitet – Välj Nanoil Argan Oil

Nanoil Argan Oil är en olja rik på antioxidanter. Den är späckad med över 100 värdefulla substanser för utseendet och kan både fördröja hudens åldrande, återfukta den och göra den fastare. Om du letar efter något som boostar hårväxten är denna olja också ett perfekt val. Den får håret att skina igen, förbättrar alla hudtyper och funkar till och med som ett serum för ögonen och ansiktet.

Den organiskt certifierade, kallpressade, oraffinerade och 100 procent naturliga och miljövänliga arganoljan från NANOIL innehåller alla underbara ingredienser som finns i argannötter. Varje droppe är värdefull och kommer att uppgradera din dagliga skönhetsrutin.

Vad är det som är så speciellt med Nanoil Argan Oil?

Det bästa med oljan är den perfekta blandningen av ingredienser. Över 80 procent essentiella fettsyror! Dessa inkluderar linolsyra och oljesyra. Nanoil Argan Oil funkar bra med alla hud- och hårtyper. Den har höga koncentrationer av vitamin E, skvalan, karotener och lanosterol (butyrospermol) som är ett naturligt solskydd. Oljan är full av substanser som har en underbar effekt på vårt utseende.

Vilka är effekterna av arganolja?

Nanoil Argan Oil ger många fördelar.

  • Den jämnar ut ansiktet och saktar ned hudens åldrande.
  • Den stoppar håravfall och stärker hårfolliklarna.
  • Den ökar växten i hår, bryn och fransar.
  • Den är en potent antioxidant som förhindrar skador från fria radikaler.
  • Den förhöjer och ger näring åt håret och gör det snyggare.
  • Den är ett naturligt solskydd.
  • Den är ett briljant serum för ansikte, kropp och hår.
  • Den stimulerar cellreparationen i huden.
  • Den förhindrar transepidermal vattenförlust.

Hur du använder Nanoil Argan Oil är helt upp till dig. Du kan välja att vårda håret, kroppen, ansiktet, händer, fötter eller naglarna – allt du kan komma på.

för användning på hår

Nanoil Argan Oil är en fantastisk hårbehandling som stärker hårsäckarna, ger näring åt håret och återställer lyster och motståndskraft. Den skyddar även hårstråna mot skador när du stylar med varma verktyg eller när du är exponerad för UVA/UVB-strålning. Arganolja motverkar frissighet och statiskt hår, och är fantastiskt serum för hårtopparna.

för användning på kroppen

Gnid in den i hudområden som har celluliter eller bristningar för att bli kvitt dem. Nanoil Argan Oil har en reparerande, åtdragande och näringsgivande kraft som föryngrar din kropp. Huden blir fyllig och återfuktad på djupet.

för användning på ansiktet

Detta är en riktigt bra olja för OCM – som är en rengöringsmetod för ansiktet. Nanoil Argan Oil hjälper dig att avlägsna alla sminkprodukter. Den underhåller ett ungdomligt utseende på huden och ger näring åt den känsliga huden runt ögonen. Använd den som ett nattserum eller på dagen i samband med en dagskräm. Din hud blir frisk och glödande fort.

nanoil argan oil

för användning på fötter

Nanoil Argan Oil är en underbar fotkräm som förbättrar huden på hälarna. Addera oljan i ett avslappnande och näringsgivande bad för att reparera och återfukta torr, narig hud. Detta håller hälarna lena och hindrar att de spricker.

för användning på naglar

Ingredienserna i Nanoil Argan Oil vårdar nagelplattorna och huden runt omkring. Det är den bästa behandlingen för spröda naglar som spricker. Gnid in naglarna i oljan varje dag eller blötlägg händerna i oljan i några minuter varje dag efter att du hettat upp den aningen.

Var köper man Nanoil Argan Oil?

Du hittar Nanoils arganolja och andra produkter i onlinebutike eller på www.nanoil.se. Om du väljer den officiella hemsidan kan du också läsa om fler artiklar och skapa ditt eget, unika skönhetskit med NANOIL för glödande hud, snyggt hår och underbara naglar!