ögon

4 Topprankade Ögonbrynspenna För Långvariga Effekter och Ultimat Komfort

Det är inte så lätt att hitta rätta ögonbrynspenna som inte ger en sån där överdriven effekt. De flesta kvinnor måste prova flera produkter innan de hittar en som tillfredsställer med sin prestanda och låter dem få till bra och snygga effekter.

Innan du väljer ännu en slumpmässigt utvald ögonbrynspenna borde du kolla in våra toppval. Vi har sammanställt en topplista över de bästa ögonbrynspennorna för att hjälpa alla som är osäkra på om produkten verkligen uppfyller deras behov.

Maximal volym och perfekt ifyllda ögonbryn? Eller kanske noggrant definierade ögonbryn som varar hela dagen? Subtil makeup eller ett lite kraftigare utseende för speciella tillfällen? Vilken ögonbrynsstil vill du ha idag?

Här är de 4 bästa ögonbrynspennorna som fungerar på alla ögonbrynstyper, oavsett vilka problem eller behov och effekter du vill uppnå med dina ögonbryn.

TOPP 4 ögonbrynspennor som gör underverk

1. Nanobrow Eyebrow Pencil

brynpenna nanobrow

Denna ögonbrynspenna är tveklöst en sann favorit. Direkt efter första användning kommer du aldrig vilja ersätta den med någon annan! Nanobrows penna ritar ultratunna linjer och ger oslagbar precision. Fyll i dina ögonbryn med valfri färg och skapa hårliknande streck om du har problem med glesa ögonbryn. Spetsen på den raffinerade Nanobrow Eyebrow pencil har alltid perfekt hårdhet för att definiera ögonbrynen och jämna ut övre och nedre linje på ögonbrynen. Denna ögonbrynspenna garanterar att du uppnår en felfri och icke-överdriven effekt som du kan njuta av hela dagen lång. Användning av denna ögonbrynspenna orsakar inga problem. Dessutom behöver du aldrig vässa den eftersom den är utdragbar. Skjut bara ut spetsen ur fordralet och skapa din ögonbrynslook. Formulan i denna hyllade penna är silkeslen och glider mjukt på huden. Nanobrows penna har tillverkats i fyra naturliga nyanser: Blond, Ljusbrun, Mörkbrun och Espresso. Vilken hade du valt?

kan köpas snabbt på www.nanobrow.se

2. BENEFIT COSMETICS Precisely, My Brow

Precisely, My Brow är en ögonbrynspenna som utrustats med en integrerad spoolie. Med bara några strykningar kan du kamouflera luckor och få till vacker definition. Denna produkt finns i åtta nyanser så att du kan hitta den som matchar din naturliga ögonbrynsfärg. Denna ögonbrynspenna erbjuder noggran ögonbrynsform och låter dig härma riktiga ögonbrynshår – tillfredsställelse garanterad! Om du vill ha den ultimata ögonbrynsvolymen kan du sträcka dig efter Gimme Brow +gel och använda den tillsammans med ögonbrynspennan för att förhöja effekten.

3. ANASTASIA BEVERLY HILLS Brow Wiz

Denna utdragbara ögonbrynspenna med en ultratunn spets ger ögonbrynen den definition du alltid drömt om. Den fungerar perfekt om du vill fylla i ögonbrynen för att kamouflera glesa områden. Den ultratunna spetsen på pennan låter dig forma och styla ögonbrynen snyggt. Fylliga ögonbryn med volym på ett ögonblick – det är fullt möjligt! Pennans formula är hållbar och vattenfast. Denna ögonbrynspenna har tillverkats i tio nynaser. Den är vegansk och innehåller inga animaliska ingredienser. Behöver du förändra din makeuprutin? Anastasia Beverly Hills Brow Hiz ser till att förändringen blir till det bättre!

4. DIOR BACKSTAGE Diorshow Brow Styler

Ögonbrynspennan från DIOR är svaret för kvinnor som har höga behov. Den låter dig definiera ögonbrynen perfekt utan att riskera en överdriven effekt. Den extremt tunna spetsen fungerar perfekt när du behöver fylla i luckor. Produkten har tillverkats i subtila och naturliga nyanser. Diorshow Brow Styler är lämplig för alla ögonbrynstyper och hjälper dig att skapa en modern makeup snabbt och enkelt. Vill du ge dina ögonbryn en delikat definition? Eller är det kanske dags för en kraftigare och mer iögonfallande look? Med DIOR:s ögonbrynspenna är det helt upp till dig!

Hur använder man en ögonbrynspenna?

1. Borsta dina ögonbryn uppåt med den integrerade spoolien.

2. Fyll i luckor och glesheter med den skarpa spetsen med snabba, korta strykningar. På så sätt kan du bygga önskad volym utan att effekten blir överdriven.

3. Kom ihåg att accentuera den understa linjen av ögonbrynet och svansen aningen kraftigare medan du blandar ut topplinje och inre linje aningen.

Det är allt! Titta dig i spegeln!

Vad ska man tänka på när man väljer ögonbrynspenna?

– nyans – den bör matcha din naturliga ögonbrynsfärg

– applikator – den bör förenkla applicering och erbjuda hög komfort

– prestanda – en bra ögonbrynspenna ska möjliggöra precis den effekt du vill ha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *