Skönhet

Nanoil Argan Oil Micellar Shampoo: Äntligen ett Bra Balsamerande Schampo!

Brukar du vara en av de som tänker att schampo inte är en viktig hårvårdsprodukt? I så fall är det dags att du får se vad en bra hårtvätt kan göra. Tasta ett schampo som glatt kommer att överraska. Med en kombination av genomgående tvätt, basamering och näring. Upptcäk vad det är som gör Nanoil Micellar Shampoo baserat på arganolja till en av våra bästsäljare.

Nanoil Argan Oil Micellar Shampoo. En hårtvätt som gör skillnad

Ett schampos huvudroll är att ge håret en genomgående rengöring, därför är det konstigt att så många schampo inte lyckas göra just det, eller ge andra effekter. Dåligt tvättat hår och uppbyggnader på hårbotten orsakar massa hårproblem och dåligt skick på håret.

Vi borde vårda håret även då det schamponeras och det är därför det är en bra idé att använda sig av ett micellärt schampo som rensar håret från smuts, svett, toxiner och påbyggnader från produkter (styling kosmetika i synnhethet) men det har ytterligare en fördel: det balsamerar hårbotten och dess pH samt förebygger irritationer.

Nanoil Argan Micellar Shampoo får dig att känna skillnaden efter första användningen. Håret får mer volym, blir lättare att kamma ut även då det är fuktigt, ser glansigare ut och känns lenare.

schampo med arganolja Nanoil

Komponenterna i Nanoil Argan Micellar Shampoo

Nanoil Shampoo innehåller ämnen av högsta kvalitet som tillsammans skapar en super-balsamerande formel som får håret att se så mycket bättre ut. Detta micellära schampot med argan innehåller:

 • Arganolja – den bästa håroljan som skyddar mot skador, ökar glansen och förstärker håret. Den förser även fettsyror och vitamin E som är väsentliga för hälsosamt hår.
 • Miceller – rengör håret på djupet, ger det volym och ett vackert utseende.
 • Tara gummi – får håret att se bättre ut, återfuktar och kontrollerar fettproduktionen.
 • Ricinolja – skyddar hårfärgen, förstärker och skyddar mot hårförlust.
 • Sericin – återfuktar håret och ökar dess volym.

Trots att vissa av ingredienserna är sällsynta så kan du vara säker på att Nanoil Argan Micellar Shampoo iinte innehållar några slumpmässiga ämnen. Ingredienserna är alla blandade för att ge ett starkt, friskt och lystrande hår.

Effekter: vad gör Nanoil Argan Micellar Shampoo?

Det här är vad du får:

 • Starkt, närat hår.
 • Hårbotten som är totalt ren.
 • Balanserat pH i hårbotten (kliar inte, blir inte fett).
 • Mjukare, lenare och hanterbart hår.
 • Inget krull eller trassel.
 • Perfekt frisyr när som helst, oavsett omständigheterna.
 • Mostånd mot låga och höga temperaturer som orsakar skada.

Nanoil Argan Micellar Shampoo. Recensionerna är den bästa informationskällan!

Eftersom Nanoil Argan Micellar Shampoo är det bästa schampot rikt på arganolja för ett renare och friskare hår så är det inte så konstigt att den är högst betygsatt i recentioner och rankningar. Hårstylister, skönhetsbloggare och vloggare rekommenderar den. Nanoil Shampoo är ett måste som behövs för att perfekt tvätta håret. Man känner att håret är rent och omhändetaget på rätt sätt.

Prova och se hur du kan ge näring åt håret genom att bara tvätta det. Välj micellärt schampo med arganolja och om du behöver extra näring för håret ska du även skaffa argan masken och två-fas balsamering med Nanoil erbjudandet hos www.nanoil.se