Skönhet Smink

Bästa Browpomades – Våra Toppval!

Vilken brow pomade är bäst?
Vilken brow pomade ska man välja?
Vilken brow pomade rekommenderar ni?

Ställer du också dessa frågor och har fortfarande inte hittat den perfekta brow-pomadan för dig? Oroa dig inte, vi har svaret. Vi har provat flera olika brow pomades och valt ut en vinnare. Härmed presenterar vi de mest värda och rekommenderade brow pomades på marknaden. Lär känna dem och välj en brow pomade som du kommer att älska!

Hur använder man en brow pomade?

Före applicering av en pomade, se till att du har en bra, vinklad borste och en spoolie för att borsta ögonbrynen. Vissa ögonbryn kommer med en inkluderad borste, men alla professionella makeupartister rekommenderar att du skaffar den separat och investerar i toppkvalitet.

  1. Borsta ögonbrynen uppåt med en spoolie.
  2. Skopa upp lite pomade på borsten och definiera nedre ögonbrynslinje i korta strykningar.
  3. Rör dig till övre ögonbrynslinje – markera den genom att pressa borsten lätt mot huden. Övre linje bör vara aningen blandad och väldigt delikat.
  4. Fyll i ögonbrynen: börja från svansen som bör vara kraftigare markerad.
  5. Jobba inåt mot inre ögonbrynskant, minska kontinuerligt på sminket – detta ger dig en snygg fade-effekt.
  6. Borsta sen igenom ögonbrynen för att få bort överskott av produkt. Färdig!

Bästa ögonbrynspomade – skönhetsranking

# 1. NANOBROW EYEBROW POMADE – VINNAREN!

nanobrow eyebrow pomade

Hur väljer man bäst pomade? Vad gör denna brow pomade så varmt rekommenderad? Här är alla svaren! Nanobrow Eyebrow Pomade har valts ut efter många test. Den uppfyller alla kriterier, även de mest strikta. Den är helt enkelt perfekt! Den är extremt mjuk och den ordentligt pigmenterade formulan säkerställer att du kan bygga upp din sminkning fritt – du behöver inte längre alltid ha en kraftig ögonbrynslook! Detta är den bästa brow pomaden för din dagliga makeup och för att få till en lite piffigare sminkning på kvällen – addera lite extra pigment för att intensifiera effekten. Vi blev förtjusta av de 3 snygga nyanserna. Du behöver inte längre välja mellan massor av nyanser utan att vara säker på vad du valt. Här får du 3 naturliga nyanser – nyanser som oftast väljs av kvinnor: det är allt som räcker för att få vackra ögonbryn! Pomadan har en fantastisk konsistens som glider mjukt på huden och förvandlar din sminkning till ett rent nöje! Dessutom är produkten billig för dess fantastiska kvalitet! För mer info, besök www.nanobrow.se

# 2. ANASTASIA BH DIP BROW POMADE

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomadeär den bästa ögonbrynspomadan för de som är ute efter lite kraftigare smink. Den kan definitivt hjälpa dig att få till en professionell finish. Anastasia Beverly Hills brow pomade hjälper dig att skapa snygga festsminkningar. Denna pomade är högpigmenterad och ger dig möjligheten att sminka dig med en fantastisk matt finish. Du kan också använda den för att konturera ögonbrynen eller fylla i glesa områden.

Formulan i Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade är tjock och krämig. Produkten är tillgänglig i 11 snygga och naturliga nyanser. Denna vattentäta brow pomade är ett kanonval för alla som är ute efter hållbart, långvarigt smink. Finns det några nackdelar? Det är kanske inte den bästa pomadan för nybörjare, men med lite träning kan resultatet bli riktigt imponerande.

# 3. TARTE FRAMEWORKER BROW POMADE

Tarte är ännu ett respekterat skönhetsmärke som har skapat sig ett namn när det gäller ögonbrynsmakeup. Varumärkets brow pomade är högpigmenterat och låter dig skapa kraftig makeup. Detta är en varmt rekommenderad brow pomade tack vare dess veganska, krämiga formula. När du bemästrar användningen av produkten kan du enkelt få till noggrann och snygg makeup. Pomadan konturerar, definierar och fyller i ögonbrynen oavsett om du har tunna eller tjocka bryn. Dessutom håller den i 24 timmar! Formulan med babassu-olja vårdar och ger näring åt dina ögonbryn.

# 4. KVD BEAUTY 24-HOUR SUPER BROW POMADE

En produkt med lite annorlunda konsistens än de andra i listan. Denna brow pomade är lätt och gel-aktig men samtidigt kraftigt pigmenterad för att erbjuda långvariga effekter med en liten dos av produkten och en lite annorlunda täckning än vanliga brow pomades. Kat Von D brow pomade är lätt att använda och den krämiga formulan och variationen av nyanser gör det till en riktigt unik produkt. Det är inte konstigt att detta är en av de mest rekommenderade brow pomades. Den är fantastisk om du vill skulptera, fylla i och styla dina ögonbryn. Det är en intressant kombination av paste och gel i en och samma formula.

#5. WBco THE BROW POMADE

Trots att detta inte är den bästa ögonbrynspomadan, uppskattas den av många – särskilt dem som gillar kraftiga ögonbryn. Kvällsmakeup? Ja, denna pomade gör det definitivt enklare. Applicering är enkel och efter ett par försök kommer du garanterat att bemästra produkten. Ordentlig pigmentering i WBco’s pomada gör att den varar länge och levererar perfekt färg för att highlighta dina ögonbryn. Den kraftiga pigmenteringen förhöjer din ögonbrynsfärg och levererar kraftiga sminkeffekter. Helt rätt för personer som gillar kraftiga ögonbryn och maximal definition. Tyvärr är storleken väldigt liten och ligger på 3 gram, och produkten torkar ganska fort vid felaktig användning – vilket är synd med tanke på hur varmt rekommenderad är.