Ögonfransar Skönhet

Möt Nanolash Cluster Lashes för hemmaapplicering – DIY Eyelash Extensions!

Vackra, tjocka, imponerande lockiga – det här är de perfekta fransarna som alla kvinnor drömmer om. Men Moder Natur inte har givit oss alla en naturlig halvcirkel av långa ögonfransar. små brister kan dock kamoufleras. Då kommer klusterfransar för gör-det-själv-kluster ögonfransförlängning till undsättningen!

Gör-det-själv-fransförlängning hemma – är det möjligt?

De flesta kvinnor förknippar ögonfransförlängning med en dyr professionell behandling på en skönhetssalong. Det är en erfaren ögonfranskonstnär som väljer ut lösfransar och sedan placerar dem perfekt vid fransraden. Tyvärr kostar denna behandling inte bara en förmögenhet utan den är också tidskrävande.

Vissa kvinnor väljer att experimentera med olika mascaror. De kommer dock inte att ge samma resultat som ögonfransförlängning. Så varför inte välja gör-det-själv-appliceringen av de färdiga klusterfransarna från Nanolash?

Dessa klusterfransar är utformade för en enkel applicering hemma. gör-det-själv-kluster ögonfransförlängning med Nanolash klusterfransar bör inte ta mer än 10 minuter. Bokstavligen kan vilken kvinna som helst hantera det, även om hon aldrig har provat fransförlängning tidigare. Effekten bör räka till och med 5 dagar.

DIY Eyelash Extensions Tufts från Nanolash – hur använder man dem?

Nanolash fransar cluster – Gör-det-själv-kluster ögonfransförlängning har en enkel och bekväm applicering. Dessutom garanterar de en enorm variation. Du får en låda med 36 klusterfransar i 3 längder: 10, 12 och 14 mm. Du kan också välja mellan 8 olika stilar.

Det kompletta ögonfransförlängnings uppsättningen från Nanolash finns också att köpa. Den innehåller tillbehör som:

  • Nanolash bonder – det blir full klibbighet efter 30-60 sekunder;
  • Nanolash remover – den används för att ta bort franskluster;
  • fransapplikator – tillverkat av rostfritt stål;
  • Nanolash sealer – den används för att ta bort det klibbiga rest efter appliceringen.
ögonfransförlängning

Uppsättningen kommer även med praktiska instruktioner. Den guidar dig genom processen att applicera klusterfransar på egen hand. Det enda du behöver göra är bara:

  • ta bort all din smink noggrant för att se till att inga rester finns kvar på ögonfransarna;
  • applicera ett tunt lager av bonder och vänta tills det blir helt klibbigt;
  • applicera klustret cirka 1 mm från franskanten;
  • bestryka fransarna med sealer för att bli av med det klibbiga lagret.

För ett öga behöver du cirka 4-5 slingor. Det beror dock helt på om du vill skapa en diskret styling eller kanske en Russian Volume fransstil.

Mångfalden av storlekar som erbjuds av DIY Lash Extensions ger stor valfrihet. Tjejer kan styla sina fransar som de vill och inte oroa sig för en onaturlig effekt. Den helt  döljas av en svart remsa som fransar kluster kommer på.

Hela appliceringen bör inte ta mer än 10 minuter. Dessutom är DIY Lash Extensions mjuka och praktiskt taget omärkliga på ögonlocket. Tack vare dessa franskluster kan varje kvinna ge sig själv fransförlängningar hemma på egen hand!

nanolash DIY Lash Extensions

Klusterfransar för hemmaapplicering från Nanolash – är de värda att prova?

Gör-det-själv-kluster fransförlängning från Nanolash – DIY Eyelash Extensions erbjuder obegränsade möjligheter när det gäller fransstyling. Ena dagen kan du satsa på voluminös Russian Volume, nästa dag kan du välja diskreta 10 mm fransar cluster för vardagsbruk.

Gör-det-själv-kluster ögonfransförlängningar är en lyxprodukt. Dessa klusterfransar är gjorda av lättviktsmaterial och de irriterar inte den ömtåliga huden runt ögonen. Att bära dem, precis som själva applikationen, är ett sant nöje.

Nanolash klusterfransar är hållbara, snygga och erbjuder en mängd olika längder och storlekar. Alltför att du ska kunna locka med blicken på bara 10 minuter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *