Ögonfransar

Quickmax ögonfransserum

Quickmax ögonfransserum är en annan populär produkt. Den är lätt att känna igen tack vare den stora, guldfärgade förpackningen. Priset påminner om andra effektiva ögonfransprodukter, men ger sämre resultat än serumen som fått bättre betyg i denna recension. Kom ihåg detta om du funderar på att köpa ögonfransserumet Quickmax.

Quickmax ögonfransserum

De flesta tillverkare vill att deras produkter ska skilja sig från konkurrenternas. Därför säljs Quickmax i en guldfärgad förpackning. Plastflaskan är iögonfallande, och dessutom större än standardflaskor. Själva serumet är färglöst och ganska vattnigt, men det har ingen doft som kan irritera oss. En vanlig tunn borste medföljer.

Hur fungerar Quickmax ögonfransserum?

En större kapacitet innebär inte nödvändigtvis bättre effekter. Quickmax är ett bra serum för den som vill vårda sina fransar och förbättra deras utseende. Tillverkaren menar att de första resultaten syns efter sju dagar, men vi märkte att man måste vänta flera veckor innan de syns. Quickmax lyckas inte heller få fransarna att växa i maximal hastighet. Fransarna blir dock längre och vackrare, men du kommer fortfarande behöva använda mascara efter behandlingen.

Applicering

Quickmax verkar under natten. Du behöver sprida ut serumet över ögonlocken, och det är viktigt att du har rengjort fransarna, ögonlocken och ansiktet innan du gör detta. Till och med små mängder orenheter och smink försvagar effekterna. Produkten ska appliceras längs franslinjen, och du ska helst göra det innan du går och lägger dig. Det här är inget ovanligt i branschen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *