Ögonfransar

Nanolash ögonfransserum och ögonbrynsserum

Nanolash ögonfransserum är det mest rekommenderade av kunderna. Priset är rimligt med tanke på effekterna (förutsatt att du använder serumet regelbundet). Det gör fransarna längre och starkare från rötter till toppar. Efter bara några veckor kan du se att ögonfransarna blir tjockare, fylligare oh mörkare. Det lättanvända och smidiga serumet Nanolash är en favorit bland kvinnor över hela världen. Dessutom är den eleganta designen ett plus. Effekterna är förstås det viktigaste, men att hitta en produkt som ser unik och lyxig ut är självklart ett plus.

Nanolash serum för ögonfransar och ögonbryn

Nanolash är ljust och genomskinligt. Nanolash är en färglös, flytande vätska vilket gör att appliceringen blir mycket lättare. Det har ingen stark doft och du kan använda det varje dag. Den tunna appliceringen påminner om en eyelinerborste, vilket också underlättar appliceringen.

Den svarta och silverfärgade flaskan är ljuvlig. Den innehåller en perfekt sammansättning av naturliga ingredienser som stimulerar ögonfransars tillväxt. Nanolash serum för ögonfransar och ögonbryn säljs i en smidig förpackning som inte tar upp mycket plats, och som ser riktigt imponerande ut.

Hur fungerar Nanolash?

Nanolash serum för ögonfransar och ögonbryn är den enda produkten i sitt slag. Den verkar både utanpå och inuti stråna, och eftersom den appliceras vid ögonfransarnas rötter når den snabbt in i folliklarna. Vi erbjuder även ordentlig näring och täcker fransarna med ett skyddande lager som skyddar mot skador.

Vad kan du förvänta dig? Jo, fransarna kommer att bli märkbart starkare, bättre vårdade, och friskare efter bara ett par appliceringar. Fransarna blir längre och tjockare efter bara två veckors regelbunden användning av Nanolash. Nya fransar växer fram naturligt. Maximal längd, tjocklek och skönhet uppnås efter cirka två månaders behandling.

Nanolash serum för ögonfransar och ögonbryn säljs dock i förpackningar som räcker till mycket längre behandlingar. Det är en mycket effektiv produkt. När maximal effekt har uppnåtts förses ögonfransarna fortfarande med viktiga näringsämnen, vilket gör att du kan avnjuta resultatet i flera månader och njuta av vackra och friska ögonfransar.

Applicering

Det finns inget ögonfransserum som är lättare att använda. Applicering av serumet påminner om att applicera en eyeliner, men kräver inte lika mycket koncentration. Nanolash ögonfransserum måste appliceras på fransarnas rötter minst en gång om dagen, efter sminkborttagning på kvällen. Det ska appliceras på ren hud med en tunn borste, och tar inte mer än två minuter.

Om du vill använda Nanolash serum för ögonfransar och ögonbryn behöver du inte ge upp hoppet om smink (även semipermanent sådant), ögonfransförlängningar eller falska ögonfransar. Det är viktigt att serumet appliceras på ren hud, så att det kan verka på nolltid. Efter detta kan du sminka dig. Det löser inte upp det lim som används vid applicering av falska ögonfransar. Du kan till och med använda det för att ge ögonbrynen mer fyllighet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *