Ögonfransar

Lilash ögonfransserum

Den här produkten kännetecknas av en svart flaska med lila inslag. Lilash ser bra ut, men det skiljer sig från mer professionella märken. Serumets uppgift är att främja ögonfransarnas tillväxt och göra dem starkare. Fransarnas befintliga skick spelar dock en stor roll för huruvida det här serumet har någon effekt. Det är svårare att reparera fransar som är svårt skadade, och tyvärr lyckas inte Lilash ögonfransserum med denna uppgift.

Lilash ögonfransserum

Serumet säljs i en mörk förpackning med två färger, men själva serumets flaska är silverfärgad och ganska liten. Serumet säljs i två storlekar: 2 respektive 4 ml. Den silverfärgade plastflaskan skiljer sig inte särskilt mycket från mängden. Man kan sammanfatta det med en standardförpackning, en typisk applikator, och ett färglöst, vattnigt serum.

Hur fungerar Lilash ögonfransserum?

Behandlingen tar tre till sex månader, beroende på vilken storlek vi väljer. Om vårt mål är att främja tillväxten är det bäst att välja den större flaskan. Serumet stimulerar fransarnas tillväxt, gör dem lite tjockare, och ger ögat mer definition. Lilash gör fransarna starkare vecka för vecka, förutsatt att det appliceras regelbundet. Effekten syns efter bara ett par veckor. Dock anser inte vi att Lilash är den bästa produkten.

Applicering

Appliceringen av Lilash medför inga överraskningar. Produkten säljs med en tunn borste som har ganska hårda hår. Applikator gör det lätt att sprida ut serumet över fransarnas rötter. En tunn linje på varje ögonlock räcker för att Lilash ska fungera. Det är viktigt att applicera på rengjord hud, och att inte använda för mycket av produkten. Kom ihåg att den ska appliceras varje dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *