Ansikte

Ponnyhalssnygg i tre olika versioner – Vad är mitt datum, fest och strandlook? Ponnyhalssnygg i tre olika versioner – Vad är mitt datum, fest och strandlook?

För flickor som vill att deras ponnyhalar ska vara snygga föreslår vi tre olika sätt att styla håret med. Visa dem på ditt datum, fest eller stranden för att skapa ett bra ansiktsuttryck.

Vad är olika ponnyhalar

En ponnyhal, eller en låg sneddel, är en snygg frisyr som dyker upp genom att samla håret i en hög bun på baksidan av huvudet. Det är ett relativt enkelt sätt att få håret att sitta och är vanligen associerat med ungdomar. Det finns olika typer av olika sätt att styla denna typ av frisyr, allt från torrluvning till färgat hår.

Datumlooken

När det gäller att göra en date look med din ponnyhal så är det mycket enkelt att få det att se snyggt ut. För att göra din låga sneddel ännu snyggare så kan du lägga lite mousse eller hårgelé på det och rufsa upp den lite. När du är klar med att styla håret så kan du lägga lite löslufts spray för att ge det extra glans.

För att göra det hela ännu mer romantiskt så skulle det vara fint att lägga till ett hårsmycke eller ett skärp runt din ponnyhal för att ge det lite extra känsla.

Festlooken

För att få håret att se ut som om du är redo för något stort, som en stor fest, så är det viktigt att göra frisyren snygg men fungera. För att göra det, föreslår vi att du först torrluver din frisyr. Detta kommer att ge det lite extra volym och definition som det behöver för att se ut att det är redo för fest.

När du är klar med torrluvern, dra tillbaka håret i en hög ponnyhal. För en extra touch av glamor, försök fästa den med en snygg elastiskt band, hårsnoddar eller till och med ett knut. Vi rekommenderar starkt att du lägger till några sparkly pärlor eller ett diadem för att få det att se ännu mer galant och stilfullt ut.

Strandlooken

Att få rätt strandlooken med din ponnyhal kan vara en utmaning, men det är absolut görabart. Starta med att rufsa upp lite längder på håret med hjälp av lite torrluvsmedel eller hårtexturiseringsspray. Låt håret självtorka i sin ponnyhal för att hålla det löst sammanbundet men ändå som en strukturerad frisyr.

Efter det är färdigt, det är viktigt att fixera håret så att det hålls kvar hela tiden. Fortsätt och fäst håret till en lös sneddel med hjälp av hårnålar och hårnålar. För extra glamor och lite extra färg, kan du till och med lägga till några blomsterkronostycken runt håret, eller liknande tillbehör.

Sammanfattning

För att få din ponnyhal att se fantastisk ut oberoende av ditt ansiktsutfryck, föreslår vi att du provar följande tre frisyrer – datumlooken, festlooken och strandlooken. Alla dessa kan styra med en bunt hårnålar, diadem och tillbehör. Prova ett par olika varianter och se vilken som passar dig bäst!