Ögonfransar

Rapidlash ögonfransserum

Rapidlash ögonfransserum är ett av de mest rekommenderade. Det finns dock blandade åsikter som serumet. Det fungerar bra för vissa men ger inga synliga effekter för andra. Detta innebär att serumets effektivitet är beroende av vår egen mottaglighet för ingredienserna.

Rapidlash ögonfransserum

Rapidlash skiljer sig inte från mängden när det gäller förpackningen. Serumet säljs i en silverflaska som är gjord i matt plast. Flaskan har en svag logotyp och lite grundläggande information. Själva serumet är vattnigt och nästan färglöst. Det är en helt vanlig produkt utan kännetecknande drag som kan väcka intresse och uppmuntra till inköp.

Hur fungerar Rapidlash ögonfransserum?

Rapidlash ögonfransserum har framtagits för att förbättra ögonfransarnas tillstånd. Ingredienserna bidrar till fransarnas hälsa, och välvårdade och starka fransar blir också längre. Rapidlash erbjuder synbara förbättringar och förlängningar. Å andra sidan finns det ett antal kunder som inte fått positiva resultat. En flaska Rapidlash räcker i sex månader, förutsatt att vi följer instruktionerna som medföljer produkten.

Applicering

Rapidlash ögonfransserum har en tunn borste som underlättar appliceringen. Produkten vårdar rötterna, och måste därför spridas längs franslinjen. Den måste appliceras noggrant. Om du inte applicerar den ordentligt kommer Rapidlash inte att leverera de önskade effekterna. Regelbundenhet (daglig användning) är nödvändigt, precis som rengjord hud innan behandlingen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *