Ögonfransar

Hur får man franslängd och näring som håller i 8 veckor? Nanolash Lift Kit är svaret!

Att applicera en mascara tar upp mycket tid i morgonrusningen, och att lägga till fler lager för önskat resultat kan sluta i klumpiga fransar. Varför inte göra livet enklare och prova ett ögonfranslyftsats från Nanolash? Du är garanterad sparad tid och pengar plus wow resultat!

Hur hjälper ögonfranslaminering dig att spara tid?

Varje morgon vaknar kvinnor och rusar till badrummet för att sminka sig. Foundation, concealer, brynprodukt och… det är dags för fransarna. Och detta är när det blir knepigt. Dessa fina, knappt märkbara hårstrån kräver den största uppmärksamheten. Förutom att använda en ögonfransböjare måste vi applicera några lager mascara för att göra fransarna märkbara.

Klockan tickar, tiden går, och du kämpar fortfarande för att avsluta din franssminkning? Under press och bråttom försöker kvinnor förbättra sina ohanterliga fransar. Istället för att kämpa borde vi göra våra liv enklare, och Nanolash Lift Kit är en perfekt lösning!

Produkten är designad för DIY franslyft. Behandlingen skapar franslängd, volym och böjning som håller till och med 8 veckor, vilket troligen kommer att få dig att kasta din fransböjare. Franslyftsprocessen gör att varje kvinna kan spara mycket tid på sin daglig smink. Bara en mascaralager räcker mer än väl efter ett franslyft.

Nanolash Lift Kit. Här är ett franslyftsats som ger dig nya fransar!

Hur gör man ett franslyft hemma? Nanolash Lift Kit – en förstklassig fransprodukt – är det bästa valet. Gjord för både professionella fransstylister och tjejer som aldrig har gjort ögonfranslyft förut. Med den kan du förvända dina fransar snabbt och njuta av resultatet i cirka 8 veckor.

Nanolash Lift Kit

Franslyftsatsen innehåller:

• tre formler för DIY franslyft: Lyft – Steg 1, Fixa – Steg 2, Keratin Booster – Steg 3

• limmet, Lift Lash Glue, 5 ml

• silikonstavar; 3 par i 3 storlekar

• andra tillbehör som applikatorer

Formlerna för lash lift-processen kommer i påsar. Varje kit innehåller 10 dospåsar (0,5 ml) av var och en av de tre formuleringarna. Detta gör att vi kan göra även 10 franslaminering behandlingar. Uppenbarligen är det här alternativet mycket billigare än salongsmöten.

Eyelash Lift At Home – Enkelt, snabbt och bekvämt med Lash Lift Kit från Nanolash

Med Nanolashsatsen laminerar du enkelt dina fransar hemma. Även om du är nybörjare kan du njuta av fantastiska resultat och definierade fransar.

Du måste se till att dina fransar är rena innan du påbörjar behandlingen. Det kan inte finnas några sminkrester. Därefter använder du ögonlappar för att separera övre och nedre fransar och fästa silikonstavar på ögonlocken.

Att applicera formlerna i den angivna ordningen är nästa steg. Varje produkt ska sitta kvar på fransarna i 7 till 10 minuter. Innan du applicerar en ny formel, måste du ta bort den föregående med applikatorn.

Till sist kan du försiktigt ta av stavarna och borsta igenom fransarna. Lyfteffekten kommer att märkas omedelbart. Ögonfransar kommer att vara:

Ögonfranslyft Med Nanolash

• längre

• böjd och lyft

• revitaliserad och glänsande

• tjockare och mer voluminös

Du behöver inte mycket för att njuta av wow effekter utan fransböjare och dyra fransprodukter.

Ögonfranslyft Med Nanolash – Sammanfattning

Att lyfta fransar med Nanolash Lift Kit är ett enkelt och effektivt sätt att spara dyrbar tid på morgonen. Efter franslyft har ögonfransarna en fantastisk längd och är i bättre form. Behandlingen ger närande effekter och skyddar fransarna från skador.

Varför inte upptäcker du fördelarna med franslyft själv? Du kan göra det enkelt hemma tack vare det professionella Nanolash Lift Kit. Varje kvinna kommer att vara nöjd med resultaten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *