Skönhet

Förebygg Ålderstecken Med Ghasel Maltese Honey Face Moisturiser!

Ghasel Maltese Honey Face Moisturiser kombinerar de finaste ingredienserna med koncentrerad maltesisk honung. Daglig användning morgon och kväll levererar 24-timmars återfuktning. Den fungerar på alla hudtyper, inklusive torr, känslig och allergibenägen hud.

De rena och naturliga ingredienserna gör att denna unika återfuktare har omedelbara och långvariga fördelar, samt gör huden vacker, ungdomlig och strålande.

Förebygg hudens åldrande med Honey Face Moisturiser

Denna unika ansiktskräm ger en kraftfull dos fukt och näring. Resultatet? En slät och frisk hy med strålande hudton som är snyggare än någonsin!

Krämens unika formula innehåller ingredienser av högsta kvalitet som hjälper dig att behålla hudens naturliga fukt och gör den mjuk och smidig. Lyxiga Maltese Honey Face Moisturiser är en essentiell dag- och nattkräm.

Den unika formulan i Ghasel Face Moisturiser

Den här ansiktskrämen gör verkligen underverk. Maltesisk honung är den viktigaste ingrediensen och har starka antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper. Den bekämpar akne och hudbrister och dess anti-aging-formel minimerar rynkor och linjer samtidigt som den förebygger nya.

Sheasmör är ett naturligt mjukgörande medel som förhindrar uttorkning. Det är den bästa ingrediensen för att förebygga ålderstecken. Smöret gör huden slät och behaglig. Produkten innehåller också koffein, vilket gör att huden får lyster och ser fräsch ut, utan tecken på trötthet. Kaffeinet tar bort mörka cirklar och ökar spänst i det känsliga området under ögonen. Denna ingrediens förbättrar också blodcirkulationen och stimulerar huden.

E-vitamin, tokoferol, även känt som ”ungdomsvitaminet”. Dess antioxidativa och regenerativa egenskaper skyddar mot oxidativ stress och fria radikaler. Den ger ett naturligt och ungdomligt utseende och jämnar ut hudtonen.

Detta är en fantastisk kräm för torr, mogen och känslig hud. Den anpassar sig snabbt till hudens behov oavsett hudtyp. Den absorberas fort och lämnar inte efter sig en fet hinna på huden. Daglig användning av krämen både morgon och kväll stärker hudens försvarsförmåga och skyddar mot skadliga miljöfaktorer.

fuktgivande ansiktskräm

Maltesisk återfuktare = perfekt vårdad hud

Den lätta och fettfria formulan gör att krämen passar för daglig användning. De naturliga fuktighetsbevarande och mjukgörande ämnena förhindrar att huden torkar ut, vilket gör att den känns slät, strålande och återfuktad.

Den återfuktande formulan återställer hudens fukt- och näringsnivåer och skyddar mot fria radikaler. Dess anti-aging-egenskaper förebygger rynkor och linjer längre, medan de olika antibakteriella och antiinflammatoriska ingredienserna förebygger ojämnheter, blackheads och whiteheads.

Applicera en liten mängd av krämen på ren hud i ansiktet och på halsen. Upprepa dagligen och massera försiktigt in den i huden. Den behagliga aromen av maltesisk honung i kombination med den lugnande massagen ger en otrolig avkoppling.

Daglig användning av Ghasels återfuktande ansiktskräm stärker hudens försvar mot miljöfaktorer som föroreningar och UV-strålning. Det bästa av allt är att denna spektakulära produkt består av hudsäkra ingredienser. Den är fri från GMO, silikoner och skadliga parabener. Lära dig mer: www.ghasel.mt