Smink

Rankning av de 8 bästa kluster lösfransarna för hemmaapplikation!

Drömmen om tjocka och långa ögonfransar utan att lämna huset är precis på väg att gå i uppfyllelse. Färdiggjorda klusterfransar för DIY-applicering har dykt upp på skönhetsmarknaden och bokstavligen kan vilken kvinna som helst använda dem. Men att välja rätt produkt är extremt svårt. Så det är värt att kolla in TOPP 8 kluster ögonfransar för hemmaapplicering för att välja de som fungerar bäst för dig!

TOPP 8 klusterögonfransar för hemmaapplicering – vilka produkter ingår i rankningen?

Skönhetsmarknaden förändras ständigt. Detta förutsätter det faktum att kvinnor försöker hänga med i alla nya trender. När det kommer till fransstyling har det dock inte hänt något på länge tid. I samma ögonblick som färdiga fransförlängningar dök upp på marknaden kallades de snabbt som en sann innovation.

Kvinnor fick en unik möjlighet att ändra sitt utseende på bara några minuter. Bra produkter blandas förstås ofta med sådana som inte alltid har högst kvalitet.

Det är därför denna TOPP 8-rankning av klusterögonfransar för självapplicering skapades. Dessa falska fransar bör inte svika förväntningarna hos ens de mest krävande kvinnorna. Rankingen avrundade produkter från märken som är välkända inom skönhetsvärlden som Nanolash och Tatti.

Så de kan fatta det bästa beslutet för sig själva efter att ha kollat och analyserat vårt toppdiagram.

TOPP 8-ranking – vilka klusterögonfransar för DIY applikation är värda uppmärksamhet?

Klusterfransar för hemmaapplicering är en absolut nyhet på skönhetsmarknaden. Tack vare dem kommer varje kvinna att kunna ta fram potentialen i hennes blick på några minuter. Naturligtvis har skönhetsmärken släppt olika varianter av sina produkter. Ändå var det bara ett fåtal av dem som ingick i denna hedervärda TOPP 8-lista.

Följande rankningen samlar ihop den bästa lösögonfrans klustren för självapplicering som för närvarande finns tillgängliga på marknaden. Det låter kvinnor ta en lite närmare titt på enskilda produkter, samt lära sig om deras fördelar och nackdelar.

1. Nanolash cluster lashes – DIY Eyelash Extensions

Nanolash är ett etablerat varumärke inom skönhetsvärlden. Det råder ingen tvekan om att DIY Lash Extensions är en premiumprodukt. Dessa lätta, mjuka ögonfranskluster är designade för applicering hemma. Damer kan välja ett fodral med 36 klusterfransar inuti. Det ger:

  • 8 stilar att välja mellan;
  • 3 längder fransar: 10, 12 och 14 mm i varje låda – detta möjliggör alla fransstilar.

Också kan du få en komplett sats för ögonfransförlängning hemma. Den innehåller dessutom:

  • Nanolash bonder;
  • Nanolash sealer;
  • Nanolash remover;
  • speciell pincett.

DIY Lash Extensions förtjänar utan tvekan förstaplatsen i TOPP 8-rankingen. Appliceringen tar bara 10 minuter, plus att den håller på ögat i 5 dagar. Men många recensioner indikerar att med rätt eftervård kan du bära dem ännu längre!

Kvinnor kan använda dem för att skapa Russian Volume fransar, men också en skonsam naturlig fransstil. DIY Lash Extensions överbelastas inte de naturliga fransarna – de appliceras under naturliga fransar, cirka 1 mm från fransraden.

Tillverkaren anger att dessa klusterfransar är engångsfransar. Användare har dock en något annorlunda uppfattning om denna fråga. Det visar sig att efter att ha tagit bort klustren, DIY Eyelash Extensions varken deformerar eller ändrar sin form. Så du kan framgångsrikt återanvända dem!

Vi kan säga att varumärket Nanolash ännu en gång inte svikit kvinnors förväntningar. Dessa är de perfekta klusterfransarna som fungerar för alla tillfällen. Användare är imponerade av sin mjukhet, flexibilitet och hållbarhet. DIY Lash Extensions härmar perfekt naturliga fransar, och den tunna remsan kamouflerar lederna perfekt och förtjockar dessutom visuellt fransarna vid rötterna och fyller i eventuella luckor. Inte konstigt att denna produkt förtjänar topplaceringen i rankingen.

2. Invisi-Lash Kit Tatti

Tatti är ett annat varumärke som är mest känt i skönhetsvärlden för sina produkter av högsta kvalitet. Invisi-Lash Kit innehåller franskluster för DIY-applicering hemma som snabbt har blivit mycket populära bland kvinnor.

Invisi-Lash Kit garanterar exakt samma applicering som i en skönhetssalong. Fransarna finns i flera storlekar och stilar att välja mellan. Detta ger dig obegränsade möjligheter att styla dina fransar. Med Invisi-Lash Kit-fransarna kan du skapa voluminösa fransar i Russian Volume stil, men du också kan framhäva dina naturliga fransar också.

Tyvärr anger inte tillverkaren exakt hur länge applikationen kan pågå. När det gäller DIY Eyelash Extensions stod det tydligt att klusterfransarna kan bäras i 5 dagar. I detta fall anges endast att applicerings livslängd beror på eftervården. En allvarlig nackdel med produkten är att klustren kommer på en transparent remsa, som inte har särskilt bra kamouflerande egenskaper. Detta gör det omöjligt att skapa en helt naturlig effekt eftersom i det här fallet förblir anslutningspunkterna där klustren möter naturliga ögonfransar märkbara.

3. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Ardell X-tended Wear Lash System KIT är en annan produkt som förtjänar uppmärksamhet. Men jämfört med DIY Lash Extensions från Nanolash kan många aspekter förbättras!

Fransarna från Ardell X-tended Wear Lash System KIT är designade för DIY applicering hemma. Satsen innehåller en uppsättning klusterfransar samt en speciell bonder som säkerställer appliceringens hållbarhet. Tyvärr, jämfört med Nanolash klusterfransar, är hållbarheten för denna produkt inte fantastisk. Satsen innehåller också en perfekt formad applikator och en remover för effektiv borttagning av klustren.

Ardell X-tended Wear Lash System KIT tillhandahåller fransar för applicering hemma som är mjuka och lätta med en distinkt böjning. De kan appliceras på bara 10-15 minuter, även utan mycket erfarenhet inom detta område. Deras finish lämnar dock mycket övrigt att önska – klustren skiljer sig inte från varandra – även de som varierar i längd. Effekten kan i slutändan se falsk ut vilket gör att de inte rekommenderas för vardagsbruk.

Applikationen tar också lite längre tid, vilket är anledningen till att Ardell X-tended Wear Lash System KIT inte förtjänade 1:a platsen i rankingen.

4. Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic Lash Extension Kit innehåller lättvikta klusterfransar för hemmafransförlängning. Värt att notera är dock att de inte är idealiska för professionellt bruk som till exempel DIY Lash Extensions från Nanolash.

Appliceringen av dessa färdiggjorda franskluster tar inte mer än 10 minuter och bör pågå i upp till 5 dagar. Allt beror dock på ordentlig eftervård.

Glamnetic Lash Extensions Kit erbjuder olika fransstorlekar och stilar att välja mellan. Detta gör det möjligt att skapa vilken fransstil som helst. Tjejer kan styla sina fransar på ett sådant sätt att de uppnår önskat resultat.

Ändå har användare som redan har bestämt sig för att testa denna satsen något annorlunda uppfattning om applikationens enkelhet och dess hållbarhet. Åsikterna om estetiken hos klustrens finish är inte särskilt gynnsamma heller. Fransarna ser snygga ut på hemsidan, men i verkligheten ger de en ganska falsk effekt, eftersom alla fransar är identiska.

5. KISS Falscara Starter Kit

KISS Falscara Starter Kit är ytterligare en sats för kvinnor som vill komma igång med hemmafransförlängning. Det är värt att notera att utformningen av dessa klusterfransar är ganska unik. De har fjädermjuka borst som kommer på en svart remsa. Den kamouflerar på ett briljant sätt anslutningslinjen och döljer mindre brister som skapas under gör-det-själv applicering.

Kiss Falscara Starter Kit har också en enkel applikation som inte bör ta mer än 10 minuter. Utöver de färdiga klustren innehåller satsen även en bonder, en sealer och ögonfranspincett. Klustren är tänkta att hålla i upp till flera dagar, vilket beror på individuell benägenhet. Återigen, det är värt att notera att DIY Lash Extensions garanterades hålla i upp till 5 dagar oavsett omständigheter.

Produkten är dock inte felfri som måste påpekas. Först och främst är satsen som erbjuds av tillverkaren inte komplett – det innehåller inte alla beståndsdelar som är nödvändiga för att utföra semipermanenta fransförlängningar. Den innehåller inte en remover för att ta bort fransklustren, och inte heller en övernattning speciellt skapad för att garanterar att du kan bära dessa fransar även på natten. Utan den håller din fransstil inte ens i några dagar. Att använda overnighter gör att dessa klusterfransar inte är lämpliga för senare återanvändning. Båda dessa produkter måste givetvis köpas separat. Ett sådant beslut från tillverkarens sida gör det i slutändan varken till en bekväm eller särskilt kostnadseffektiv lösning.

6. Velour-Xtensions Kit

Velour-Xtensions Kit är en annan gör-det-själv fransstylingprodukt som borde intressera många kvinnor. Dessa klusterfransar för applicering hemma tar 15 minuter att applicera. Det spelar ingen roll om du har någon tidigare erfarenhet inom detta område.
Som standard kommer du även att kunna hitta ytterligare tillbehör i satsen, som ska göra det mycket lättare att applicera fransförlängning på egen hand.

Ögonfransklustren finns i flera storlekar. Detta låter dig i sin tur styla dem på Russian Volume sätt och andra. Produkten är säkert bra, om än inte den bästa på grund av ett lite mindre urval av fransstilar och böjningar än till exempel DIY Lash Extensions.

7. Lashify Starter Kit

Lashify Starter Kit innehåller klusterfransar som fungerar utmärkt i en nödsituation. De är designade för att göra appliceringen snabb, effektiv och enkel.

Ögonfransklustren är extrema mjuka och fina. Som ett resultat kompletterar de perfekt naturliga fransarna, samt fyller i eventuella luckor i fransraden. Den svarta remsan låter dig i sin tur på ett smart sätt täcka upp anslutningsområdet. Således ser hela applikationen naturlig och estetiskt tilltalande ut.

Tyvärr är nackdelen med denna produkt dess kolossalt höga pris och en förpackning som innehåller endast 10 kluster, vilket garanterar bara en applikation.

Det finns inte heller någon tydligt definierad hållbarhet. Visserligen konstaterar tillverkaren att fransarna kan bäras i upp till flera dagar. I praktiken kan det vara 3 dagar för vissa kvinnor och 5 dagar för andra. Tillverkaren anger också att applikationens livslängd kan förlängas med lämplig eftervård. Men jämfört med till exempel DIY Eyelash Extensions imponerar inte satsen från Lashify i detta avseende.

8. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Sista platsen i rankingen tillhör lösögonfransar från det brittiska märket Amor Lashes. På ytan är dessa ganska traditionella fransar för DIY applicering. De finns i 3 längder: 10, 12 och 14 mm. Det är möjligt att köpa hela satsen som består av klusterfransar i var och en av de tillgängliga storlekarna.

Applicering av Amor Lashes QuickLash Starter Kit tar cirka 15 minuter och fransarna kan bäras i flera dagar. Naturligtvis påpekar tillverkaren att applikationens livslängd påverkas av dess korrekta prestanda, samt korrekt eftervård. Så det är inte garanterat som i fallet med klusterögonfransar från Nanolash. Det är inte heller säkert att klustren kan återanvändas efter att de tagits av.

Ranking TOP 8 bästa klusterögonfransar för DIY applikation – sammanfattning

Att välja rätt ögonfransförlängningssats för hemmabruk är inte den lättaste uppgiften. Kvinnor måste ta hänsyn till många faktorer, som till exempel inkluderar enkel tillämpning och hållbarhet.

Det går dock inte att förneka att nummer 1 i rankingen, DIY Lash Extensions från Nanolash är en obestridd ledare. De ger ett stort urval av val, högsta kvalitet och oändliga möjligheter när det gäller styling av ögonfransar.

Det är dock helt upp till dig vilka klusterfransar du väljer själv. Det är nödvändigt att överväga storleken på fransarna, typen av lock och de stylingmöjligheter de erbjuder.

Detta kommer att göra DIY ögonfransförlängningar till ett sant nöje och kommer att säkerställa spektakulära resultat.