Vackra och fylliga ögonbryn? Endast med Nanobrow!

ögon Skönhet Av Alma Holm

Skönhet dyker inte upp ur tomma intet. Om du drömmer om tjocka ögonbryn som är vackra även utan smink behöver du ta väl hand om dem. Serumet Nanobrow gör ögonbrynen tjockare och mörkare genom att vårda, reparera och stärka dem från insidan.

Ögonbrynen ger ansiktet sin särskilda karaktär. De utgör en slags ram, så det är inte konstigt att vi vill framhäva dem. Mörka, fylliga och uttrycksfulla ögonbryn är inte en ny trend. De var populära för flera århundraden sedan, men genom tiden har de förstås genomgått flera förändringar. Hur har ögonbryn och deras trender förändrats genom århundradena?

Vackra ögonbryn. Hur såg de ut förr i tiden?

På 1920-talet ville kvinnor ha mycket tunna ögonbryn som gav oss en melankolisk look. 20 år senare blev naturliga, ljusa och sköra ögonbryn populära. Dessa berodde på prinsessan Grace Kelly av Monaco. På 1950-talet tog Marilyn Monroe över, vilket fick oss att vilja framhäva ögonbrynen. Efter det växlade trenderna mellan helrakat och målat, tjockt och buskigt, eller tunt och mörkt.

Hur ser trenden ut idag? Vi ser gärna tillbaka på gamla tider, och därför fokuserar vi på naturliga ögonbryn som inte är för mörka. Samtidigt vill vi förstås ha perfekt formade och tämjda ögonbryn, vilket kan uppnås med ordentlig omvårdnad.

Varför bör du använda ögonbrynsserum?

Regelbunden användning av ett ögonbrynsserum låter dig ta kontrollen över dina ögonbryn. När hårstråna är friska, elastiska, starka, fylliga och långa blir de lättare att forma. Ett väl sammansatt ögonbrynsbalsam som Nanobrow kan förändra ögonbrynens utseende drastiskt. På bara ett veckor blir de mycket snyggare!

Nanobrow: Egenskaper och verkan

Regelbunden användning av Nanobrow är det bästa sättet att göra ögonbrynen vackrare. Hur fungerar det? Jo, näringsämnena i serumet kan tränga in i huden för att stärka rötterna med varje applicering. Nanobrows positiva och snabba effekter märks redan efter 2 – 3 veckor.

Vilket resultat ger Nanobrow?

  • Stärker ögonbrynen och motverkar håravfall
  • Främjar tillväxten av nya hårstrån
  • Gör håren tjockare från rötterna
  • Gör ögonbrynen mörkare
  • Förbättrar bågens form
  • Underlättar formande av ögonbrynen

Två steg till läckra ögonbryn

Många kvinnor tror att man bara kan få vackra ögonbryn med hjälp av permanent smink. Sanningen är att vi inte behöver en skönhetsteknikers hjälp om vi redan har hälsosamma, starka och vackra ögonbryn. Näring är det första steget till vackra ögonbryn. Det andra steget innebär korrekt formning med hjälp av pincett eller vax. Vägen till vackra ögonbryn är således enkel, särskilt med hjälp av Nanobrow som löser alla problem.

Hur använder man Nanobrow?

  1. Sminkborttagning. Tvätta noggrant bort sminket innan du applicerar serumet, eftersom sminket annars kan blockera de vårdande ingredienserna. Därför är det alltså mycket viktigt att rengöra och torka huden innan applicering.
  2. Nanobrow är mycket lätt att applicera tack vare den mjuka applikatorn som medföljer. Två enkla drag räcker för att applicera serumet, som snabbt absorberas och börjar fungera!

En perfekt produkt för dig!

Om du lider av tunna, glesa och sköra ögonbryn som drabbats av håravfall är det dags för förändring. Nanobrow fungerar sönderplockade ögonbryn, bryn som försvagats av solens strålar, och andra skick som behöver lite extra bård. Serumet reparerar, stärker och bygger upp hår vars utseende inte är det du drömmer om.

Kort sagt är det här det bästa ögonbrynsserumet du kan önska dig!

Etiketter:, , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *