Smink

Nanobrow Microblading Pen – Aldrig Mer Glesa Ögonbryn!

Många kvinnor är missnöjda med utseendet på sina ögonbryn. De måste dagligen använda olika produkter för att styla och få till ögonbrynen. Det är viktigt att definiera ögonbrynen, men får inte överdrives. Makeuptrenderna har förändrats kraftigt under de senaste åren. Kraftigt definierade ögonbryn har ersatts av mer naturliga, fluffiga ögonbryn. Hur får man till modern makeup när ögonbrynen är tunna och glesa? Vi har en metod!

Nanobrows ögonbrynspenna – grundläggande för personer med glesa ögonbryn

Denna ögonbrynspenna är ett absolut måste om du kämpar med glesa och ljusa ögonbryn. Den är alltid redo för användning – den behöver inte vässas och kräver inga extra tillbehör, vilket exempelvis är fallet när det kommer till brow pomade. Den är tillräcklig för en heltäckande ögonbrynsmakeup som varar hela dagen.

Nanobrow Microblading Pen

Produkten finns i färgerna:

Nanobrows penna hjälper dig att fylla i glesa områden och korrigera ögonbrynens symmetri. Du kan rita hårliknande streck eller fylla i alla glesa områden. Denna mångsidiga ögonbrynsprodukt låter dig skapa olika utseenden på ögonbrynen. Från subtil, naturlig makeup till mer kraftiga stilar.

Den praktiska, tunna spetsen låter dig applicera produkten med stor precision. DU kan enkelt rita ut några hårliknande streck för att fylla i luckor. På så sätt kan du addera volym till ögonbrynen och ge dem önskad form. Nanobrows ögonbrynspenna skapades för att ersätta microblading. Vad innebär detta? Det är en lösning på besvär med ljusa, tunna och glesa ögonbryn. Sminkning med denna ögonbrynspenna imiterar riktiga ögonbrynshår. Linjerna du ritar ut är svåra att skilja från naturligt ögonbrynshår.

Ska du ut på fest, gymma, eller gå till stranden? Är du oroad över att sminket inte kommer att hålla? Med Nanobrows ögonbrynspenna kan du njuta av en microblading-effekt hela dagen, i alla förhållanden. Den vattenfasta formulan ser till att sminket håller i flera timmar. Det är bokstavligen ingen risk att din ögonbrynssminkning smetar eller flagnar. Med denna ögonbrynspenna får du en snygg ögonbrynslook, men också självförtroende.

Fördelar:

 • naturliga effekter,
 • symmetriska ögonbryn,
 • ifyllda glesa områden,
 • definierade ögonbryn med intensiv färg,
 • inget behov av justeringar,
 • långvarig finish

Ögonbrynsmakeup med Nanobrows penna – effekter

Precis som microblading erbjuder denna ögonbrynspenna fantastisk precision och hållbarhet. Denna metod låter dig fylla i luckor eller helt och hållet återställa formen på dina ögonbryn. Tack vare denna microblading-penna kan du kamouflera alla glesa områden, ärr eller asymmetri i ögonbrynen, samt omdefiniera formen på dem.

Nanobrows ögonbrynspenna – vem är den till för?

Ögonbrynsmakeup med Nanobrow Microblading Pen är för dig om:

 • du har glesa ögonbryn som saknar definition och vill addera volym,
 • du värdesätter praktiska produkter och inte vill slösa tid på justeringar,
 • du lider av håravfall i ögonbrynen (exempelvis som resultat av en sjukdom) och du behöver rita ut dem varje dag,
 • du vill se till att din makeup överlever extrema temperaturer, intensiva workouts på gymmet, eller till och med simning
 • du gillar efekten av tjocka men naturliga ögonbryn.