Ansikte

C-vitamin från Nanoil. Få 10 år yngre hud!

Första tecken på åldrande, hängande, ojämn ton? Det behöver inte vara ett problem längre – ge din hy det lysande serumet från Nanoil som är berikat med en betydande del C-vitamin. Du kommer att se hur snabbt och enkelt det är för dig att få felfri hy. Utan tvekan är Nanoil Vitamin C Ansiktsserum din genväg till läcker och hud som är 10 år yngre!

Hur saktar C-vitamin ner hudens åldrande?

Tyvärr kan vi ännu inte stoppa tiden. Men vad du kan göra istället är att bromsa tecknen på åldrandet som tiden skapar på din hud. Ja, allt ligger faktiskt i dina egna händer! Om du menar allvar med effektiv hudvård – följ kraften i C-vitamin.

En daglig dos av C-vitamin som serveras i form av ett ansiktsserum hjälper dig att återställa den förlorade kraften och det vackra utseendet i ditt ansikte. Det är inget annat vitamin än just C som kosmetologer och skönhetsexperter rekommenderar att du ska introducera i din dagliga hudrutin. Att ta kosttillskott är inte tillräckligt eftersom en del av detta vitamin som är gömt i piller är avsett för huden, för att tillfredsställa dess behov. Av den anledningen gör användning av C-vitamin externt en så bra idé. Nanoil och dess C-vitamin ansiktsserum har allt som du behöver för att ta hand om din hy och få strålande hud.

Vem är C-vitamin bra för?

Sanningen är att alla bör införa C-vitamin i sin dagliga hudritual. Varför borde vi göra det undrar du? Jo, eftersom detta näringsämne ökar nivåerna av kollagen i huden och skyddar det från fotoåldring genom att öka SPFs. Dessa egenskaper gör det till den perfekta kosmetiska ingrediensen, även för ung hud, så de som har fyllt 25 kan också njuta av dessa fördelar. Du kan använda dig av C-vitamin när:

 • din hud är missfärgad och har solfläckar.
 • din hud ser trött och blek ut.
 • du vill hantera ojämn ton och tråkighet.
 • du utsätter huden för luftföroreningar, avgaser och cigarettrök.
 • du märker fina linjer och förlust av smidighet.

Nanoil C-vitaminserum. Kraften i två fantastiska ingredienser

Detta veganvänliga ansiktsserum innehåller inga ämnen vars förekomst inte skulle vara befogad. Detta är en lysande formel som endast består av ett par ingredienser, och bland dessa så är de viktigaste:

 • VITAMIN C 3-0-etylaskorbinsyra är ett derivat av rent C-vitamin. Det bevarar alla egenskaper och levererar de starkaste effekterna av alla olika C-vitaminalternativ, som vanligtvis används i hudvårdsprodukter. Tester visade även att 3-0-etylaskorbinsyra är säkert för alla olika hud typer, även för de som är hyperreaktiva och de kan även stimulera kollagensyntesen i huden perfekt. Det jämnar ut hudtonen, lyser upp mörka fläckar, minskar rynkor och krymper också porer.
 • PUNARNAVA ROTEXTRAKT Känd av människor från århundraden, denna potenta antioxidant har många fördelar för din hud. Det ger skadeskydd, eliminerar fria radikaler, förhindrar pigmentering och förbättrar hudens allmänna utseende.

toppklassat C-vitamin ansiktsserum Nanoil

Nanoil C-vitamin ansiktsserum. Hur snabbt kommer det leverera effekter?

Här kommer några goda nyheter: 3-0-etyl askorbinsyra fungerar snabbare än andra former av C-vitamin, och därför kan du förvänta dig att få ljusare och glödande hud inom 7 dagar! Med tiden kommer effekterna att bli ännu större eftersom din hud kommer att bli:

 • näringsrik, återfuktad och strålande.
 • fri från missfärgning.
 • jämnt tonad.
 • smidig och motståndskraftig.
 • utan spår av fina linjer och brister.

Original Nanoil Vitamin C Ansiktsserum finns i Nanoil e-butik:  www.nanoil.se. Upptäck hemligheten med felfri hy!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *