Skönhet Smink

Vår favorti! Nanobrow Eyebrow Styling Soap

Det är lite överraskande att vi lever i en tid när vi har så himla många fantastiska ögonbrynsprodukter och smink, men att det populäraste sättet att styla ögonbryn fortfarande är en metod med… tvål! Detta beror på att tvål levererar en unik, oförglömlig effekt av vackra och noggrant stylade ögonbryn! Så – om du följer de senaste makeuptrenderna, borde du verkligen testa Nanobrow Eyebrow Styling Soap – det är en fantastisk ögonbrynstvål som alla älskar!

Traditionella ögonbrynstvålar – varför fungerar de inte?

Först var det vanligt att använda ”vanliga” glycerinbaserade tvålar för ögonbrynen. De var inte särskilt praktiska eller lätta att använda: man var tvungen att blanda dem med vatten och blandningen fick olika konsistens varje gång – för rinnig eller för tjock. Dessutom fungerade de inte särskilt bra med andra sminkprodukter för ögonbrynen. Därför har särskilda tvålar för ögonbrynssminkning tillverkats – Nanobrow Eyebrow Styling Soap är en av dessa.

tvål för styling av ögonbryn nanobrow

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – proffsens favorit

Vad sägs om en brow soap som inte behöver blandas med vatten utan kan användas direkt från förpackningen? Möt Nanobrow Eyebrow Styling Soap! Den unika, veganska tvålen tämjer även ostyriga och svårhanterliga ögonbrynshår direkt, och sätter stadga för hela dagen! Dess transparenta formula med gelkonsistens passar alla hudtyper och ögonbrynsfärger, och ger användaren möjlighet att uppnå effekten av fylligare ögonbryn. Tvålen håller håren på plats hela dagen utan att irritera eller strama åt huden. Produkten är exceptionellt lätt att använda och praktisk: du behöver inte blanda den med vatten och den kan användas antingen separat eller i kombination med andra tonade sminkprodukter som pennor, puder och pomada. Allt detta kan shoppas på Nanobrows hemsida: www.nanobrow.se.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – soap brows på ett ögonblick. Steg för steg

Så enkelt! Eftersom tvålen fungerar utan vatten är det fantastiskt lätt att styla!
Gör bara såhär:

  1. Öppna burken med tvålen.
  2. Skopa upp en liten mängd av Nanobrow Eyebrow Styling Soap på borsten.
  3. Styla dina hår efter önskemål: det är trendigt att borsta dem uppåt.

Ögonbryn som fixats med Nanobrow Eyebrow Styling Soap är eleganta och ser rena ut! Ögonbrynen får dessutom stadga så fort tvålen torkar, och volymen ökar. Kosmetikan är också väldigt effektiv och det tar väldigt lång tid att använda en hel burk. Den slutna behållaren kan packas för resor, så du kan njuta av effekten av soap-brows var du än är. Det är detta du väntat på!