Ansikte

Sommarens måsten för varje kvinna – vilka kosmetika ska du använda? Sommarens måsten för varje kvinna – vilka kosmetika ska du använda?

Under sommarmånaderna krävs det vissa från oss kvinnor att hålla sig uppdaterade med vad som händer inom skönhetens värld. Vi förväntas att se bra ut och få det där naturliga, sommarfräscha utseendet som alla längtar efter. Vi ska hunnit med att gå till solarium, smörja in oss med solskydd och ha de härliga sommarlooken som är bra och får oss att se våra bästa i år. Men även sommarlooken kräver det vissa från oss – vi måste använda oss av kosmetika som ska hålla oss fräscha, bra och beachy seende ute på stranden eller när vi äter tapas med vännerna på en balkong i sommarsverige. Därför har vi gjort en guide till dig om vilka produkter och kosmetika som bör vara ett måste denna sommar!

Utan detta borde du inte vara ute

En av de absoluta viktigaste sakerna denna säsong är att alltid använda solskydd. Nedan har vi listat några bra solskyddsprodukter som alla borde ha i naturliga looks. Den första produkten som du bör ha är en zinksolkräm, så kallad solkräm. På sommaren är det viktigt att använda en hög skyddsfaktor som skyddar dig mot både UVA- och UVB – strålar, och som garanterar oss en bra skydd hela sommaren. Du bör också se till att ha med dig en fuktgivande spray, helst en med zink, för att få sommarhud att se frisk och strålande ut under hela sommaren. En av de andra sakerna som är bra att ha med är ett algextrakt som du applicerar före solens strålar, för att skydda huden mot skadliga solstrålar och samtidigt bibehålla sin naturliga glöd.

För att ge ditt ansikte en ännu finare lyster

För att få din hy att se sommarfräsch ut, rekommenderar vi att du tar med dig olika typer av foundation eller finishkräm. Vi rekommenderar att du använder en ljus produkt som är lätt att applicera och som ger ett naturligt fräsch utseende. Använd produkter som är lämpliga för din hudtyp, eftersom olika hudtyper kräver olika sorters kosmetika. Om du har en fet hudtyp bör du välja en produkt som ger ett matt finish, medan en torr hudtyp bör få lite mer fukt för att inte torka ut. För att återspegla sommarens ljusa låtar, välj produkter som är lätta, skimriga och som är tillverkade av ingredienser som vitamin E för att återfukta och mjukgöra huden.

Brynen – det krävs inte mycket för att få dem perfekta för sommaren

En annan produkt som du bör ha med dig under sommaren är brynspray. Idag finns det många olika typer av brynspray tillgängliga och det gör det mycket lättare att få brynen att se perfekta ut på bara några minuter. Om du har väldigt ljusa bryn kan det vara lämpligt att använda produkter som är speciellt framtagna för att ge ett naturligt resultat. Om dina bryn är ännu mycket mer uttalade och mörka bör du se till att använda en brynspray med ett matt resultat som matchar din hudton, för att få bästa möjliga resultat.

Ögonmakeup som antar sommarkänslan

När det kommer till sommarlooken är ögonmakeup en viktig del. För att hålla ögon looken enkel men ändå attraktiv, välj produkter som är lätta att applicera och matcha ditt outfit. Vi rekommenderar produkter som är cirkulära för att enkelt skapa små detaljer, som till exempel en lila- eller bronsring kring ögat. För att få det att slå ut ännu mer är det bra att använda ett eyelinerstift, som gör att du kan skapa en lätt look som är självständig, så att du är säker på att inte överdriva. För att bästa något sådant här rekommenderar vi oss följa goda skönhetstips och titta på produkternas ingredienser för att försäkra att de är hudvänliga. Även om den minimalistiska looken kanske är bästa att bära varje dag, kan du även tänka dig att experimentera lite längre med ögonskuggor och andra typer av produkter för att rama in ögonen på ett annorlunda sätt.

Vårda läpparna:

Något som alltid är bra att investera i är god hudvård för dina läppar. Det är viktigt att vårda dem så att de är fuktiga, mjuka och skyddade hela sommaren. En klassisk läppbalsam är ett måste, och vi föreslår att du bär med dig en i väskan för att slingra in fukten och skydda dem under hela sommaren. En annan produkt för att aktivera läpparna är ett-twee kit. Det innehåller olika typer av produkter, som en läppscrub, två olika typer av läppbalsam, två olika former av läppskugga och ett läppstift. Med hjälp av det här kan du enkelt få en ”wow” look och läppar som ser naturligt fantastiska ut. För att få det bästa resultatet, se till att testa olika produkter och leta efter det som du tycker passar bäst.

Hårvård för att sluta sommaren på rätt sätt

Håret är ett annat viktigt sätt att komplettera s