Ansikte

Makeup för sommaren 2016 med Dior – Milky Dots Collection

Sommaren är här och även Dior är redo att göra det gamla och beprövade ännu hetare med sin nya Milky Dots Collection. Denna collection använder kombinationen av den edgy och moderna stilen med en ton av romantisk värme, något som verkligen får sommaren att glöda. Det ingrediensen som gör samlingen unik är de överdimensionerade, vita och mjuka cirklarna som finns runt om alla produkterna.

Märkets stora visionsmöte var att skapa en skön sommarlook som både var modern och chic. De lyckades åstadkomma en stil som kunde tävla med de trendigaste lookerna för 2016, och Milky Dots Collection ger verkligen en stilsäker look som är lämplig för de hetaste dagarna under sommaren.

Collectionen innehåller alla basingredienser som behövs för att skapa den perfekta sommarlooken. Alla produkter är designade för att ge huden en ljus struktur, och de mjuka tonerna är verkligen ideala för att skapa fyra olika typer av looker.

Look 1 – Naturlig Sommar Primer

Den första looken innehåller en naturlig primer som använder produkter som kanaliserar sommarens färger och ger dig en matt, glänsande grund. Ett av de mest iögonfallande produkterna är Dior’s ”Dior Addict Milky Dots Blush’ som är ett ansiktspuder som ger huden bonusämnet fukt och ger en subtil rosaskimrande.

Det bästa med denna look är att det är perfekt för att tillgodose de hetaste dagarna. Dior Addict Milky Dots Blush och face powder kombineras med Dior Addict Milky Dots Highlighter för att ger huden en ljus och subtil boost. Använd en vide applicator för att applicera den skimrande produkten och du är redo att rocka din sommerlook.

Look 2 – ”Back-to-Nature” Smokey Eyes

Den andra looken är perfekt för att återskapa en lätt ”back-to-nature” look för att få ut det mesta av sommarens look. Komponenterna du behöver är Dior’s ”Backstage Eyeshadow Palette”, Dior Addict Milky Dots Volumen Mascara och Dior Addict Milky Dots Lipliner. Den förstnämnda används för att skapa en lätt, smoky look, men den använder en mix av jordiga, varma toner som inte är för dominerande, och gör att ögonen blir betonade med en mjuk, naturlig touch. För att få perfekt definierade ögonbryn använd Dior Addict Milky Dots Brow Gel för att fullända looken.

Färgstarka val för läpparna rekommenderas inte för den här looken för att inte att öka till ytterligare. Det bästa sättet att få till en perfekt naturlig sommarlook är att använda färgerna från Dior Addict Milky Dots Lipliner ovanpå. Lämna läpparna lätt färgade och använd en enkel, neutral gloss för att få till ett luftigt och chic sommarlook.

Look 3 – Glittery Summer Shine

Som om inte sommaren redan lyser tillräckligt, har Dior tagit med ännu ett alternativ för att ge glans till sommaren – Glittery Summer Shine look. Denna look innehåller nästintill magiska ingredienser som ger en naturlig glänsande finish som lyser upp huden.

Produkterna som behövs för denna look är Dior’s Backstage Eyeshadow Palette, Dior Addict Milky Dots Highlighter, Dior Addict Milky Dots Eyeliner och Dior Addict Milky Dots Lipgloss. Det som är unikt med Dior Addict Milky Dots Eyeliner är den unika textur och färg som lägger sig som en magnifik röd och svart mix som är idealisk för sommaren. Kombinera det med Dior Addict Milky Dots Lipgloss för att få en mjuk, skimrande effekt som ger din sommarlook ett luftigt utseende.

Slutligen, addera tupé med oanade, lätta highlightereffekter från Dior Addict Milky Dots Highlighter, ett ansiktspuder som är idealt att använda för att ge huden ett extra lyft och glans.

Look 4 – Elegant Evening Glamour

Eftersom det är sommar, är det alltid tillåtet att planera några utekvällar. För att få till en elegant soiré look, är Dior Addict Milky Dots Collection det idealiska valet för att skapa en glamourös look.

För en perfekt sommarkvällskvällslook behöver du Dior Addict Milky Dots Eyeshadow Palette, Dior Addict Milky Dots Volumen Mascara, Dior Addict Milky Dots Blush, Dior Addict Milky Dots Highlighter och Dior Addict Milky Dots Lipliner.

Lås upp din Makeup Looks största hemlighet med Dior Addict Milky Dots Eyeshadow Palette. Den har ett bredare utbud av färger som inkluderar en överflyttning av lysande, silvershimmeråterfuktande färger som får ögonen att sticka ut.

För att avsluta looken använd ansiktspudret för att få en subtil, naturlig look och applicera en passande Dior Addict Milky Dots Highlighter för att ge huden en tredimensionell struktur. För att få till den perfekta kontrasten mellan ögon och läppar, ta nytta av Dior Addict Milky Dots Lipliner som ger dina läppar nyanser som är panternöda, och komplettera med Dior Addict Milky Dots Lipgloss för ett extra glansfullt utseende.

Om du vill ge looken ett extra sparkle, addera Dior Addict Milky Dots Blush som är en produkt som är så mjuk att den appliceras med en pensel. Det ger huden ett perfekt, matt slutresultat och är designad för att hålla hela natten.

Så oavsett vilken look du väljer för sommaren 2016, kan Dior Addict Milky Dots Collection leda dig mot en look som står emot de hetaste dagar