Ögonfransar

Revitalash ögonfransserum

Revitalash ögonfransserum är en av de bäst säljande ögonvårdsprodukterna, men det är inte riktigt lika effektivt som det bästa serumet i denna recension. Det innehåller ingredienser som främjar ögonfransarnas tillväxt. Det kan även främja ögonfransarnas fyllighet och tjocklek, men detta beror på vår individuella mottaglighet för ingredienserna. Serumet fungerar för den som vill förbättra fransarnas utseende utan att förlänga dem.

Revitalash ögonfransserum

Revitalash är ett färglöst, flytande ögonfransserum. Det är ganska dyrt jämfört med andra produkter i denna recension. Det kan köpas både i butiker och online, och finns i tre olika kapaciteter: 1, 2 och 3,5 ml. Serumet har en fantastisk design i form av en silverflaska med marinblå skrift. Den marinblå nyansen finns även på själva kartongen, vilket är ett stort plus eftersom produkten blir riktigt snygg.

Hur fungerar Revitalash?

Revitalash ögonfransserum gör ögonfransarna längre och tjockare, förutsatt att det används regelbundet utan uppehåll. Behandlingen tar cirka sex månader. Det kanske känns som en lång tid, men man får ha i åtanke att produkten förbättrar vårt utseende och gör att vi slipper sminka oss i vardagen. Revitalash ögonfransserum gör fransarna längre och fylligare på bara ett par veckor, och fortsätter växa i ytterligare ett par veckor.

Applicering

Ingen nyhet här inte – produkten appliceras på rengjorda ögonlock som saknar smink och orenheter. Serumet har en tunn borste som du kan använda för att måla en linje längs franslinjen. Appliceringen är problemfri, särskilt för kvinnor som är vana vid att sminka sig i vardagen. Produkten ska appliceras varje dag, helst innan du går och lägger dig. Kom ihåg att Revitalash ögonfransserum endast kan erbjuda goda effekter om det används regelbundet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *